Friday, October 29, 2010

Levi's

Di pagi Jumaat yang mulia...

Si Isteri : U, I dah boleh butang la Levi's nih, tak yah tahan nafas dah macam hari tu... (sambil posing depan suami..)

Sang Suami: Ooo ye ke..bagus la tu.. saiz berapa Levi's tu?? (endah tak endah je pandang, sambil sapu sampah)

Si Isteri: 30 (hati berbunga-bunga)

Sang Suami: Ooo..bila nak saiz 28..? (Soalan cepumas ditanya tanpa rasa bersalah...)

Si Isteri: rolling eyes.. (tak terjawab, dalam hati...isteri menjerit... suamiku memang kejammmmmmmmmmmm)

7 comments:

Ely Hasrul said...

hahahahhaa..

Biqque said...

kahkahkahkah! dgn bangga dah bleh blk ke asal, dimintaknyer lagi kurus mcm rozita che wan ye! hahahaha!

BlueEwoke said...

entahnye..mintak kurus cam rozita che wan...haiyoooo..sponsor la bini ke london management tu, ok gak kan kawan2???? heheheh

Lily Riani said...

betul.... sokong. sponsor gi london pun ok gak rasa nye. kiong kiong kiong

Cawan said...

saje je nk gurau2, 28 ngan 30 bukan nye jauh.. he he..

en_me said...

nak yg ramping jerr.. ikiki

Anonymous said...

Salam.

Boleh minta contact org buat plaster ceiling? Thanks.

sarahaliza@yahoo.com