Monday, October 25, 2010

Semua untuk Aqilah

DSC_0725_1
Untuk Aqilah..dibasuh dengan tangan semalam..adeh..

Bulan ni memang pokai habis-habisan, duit belanja yang diperuntukan khas tiap-tiap bulan untuk diri sendiri, semuaaaaaaaaaaaa lepas ke Aqilah, so bulan ni, tiada barang yang boleh dibeli untuk diri sendiri...

Minggu lepas, selang dua hari, aku mesti keluar berjalan ke Mid Valley just nak cari barang untuk Aqilah. Kalau dah tengok, rasa nak kena beli pulak..memang gatal je tangan ni rasanya, tiap-tiap hari tekan mesin ATM hehehe..

Hujung minggu ni, nak pergi cari leggings untuk Aqilah pulak, hari tu masa kat MV tak jumpa leggings yang comel untuk dia. So ke OU pulak la kita ye Aqilah??? Haa satu lagi nak cari hairband untuk Aqilah jugak, sebab hari Sabtu lepas, Auntie Biq cakap, ada jual untuk budak jugak...so kena la cari sampai dapat!!!! gegegege..

6 comments:

Laney said...

wah ni persiapan aqilah tuk g HK ke? mengalahkan org2 yg dah berduit nih..

BlueEwoke said...

ha a persiapan utk ke HK la nih....macam dah terlebih baju je ..kat HK nanti Aqilah tak leh shopping dah hehehehe...kita je shopping..

Laney said...

hahah nasib la aqilah.. tgk mummy ngn aunty jek shopping.. ke aqilah nak bag coach jugak satu? hahahaha

Biqque said...

weh legging blkg opis i bersepah comel2...brapa budget u?

ye, kalo dgn auntie biq, memang penuh la accessories dia :)

BlueEwoke said...

Coach? byk cantik, maknye pun pakai handbeg rm20 jek hahaha..

Kalo ada Biq, u cari purple dan itam. Purple gelap. Budget rm 10 sehelai? ade ke? hahaha..
Haih abis Aqilah lepak kt SASA & Sinma plk pas ni, semua sb auntie Biq huhuhuh

Lily Riani said...

BSC ada kids nye cute bajus cute2, kat stall2 tuh.