Monday, October 25, 2010

Dia sudah boleh..

Meniarap!!!!! clap!clap!clap!

Hasil usaha Aqilah dari petang semalam, membuahkan hasil pagi ini...




9 comments:

Lily Riani said...

cute nye... bulat mata.

Laney said...

wohooo leh menerap dah.. tak sabar nk tunggu merangkak n memanjat hahah abis la segala macam hotwheels tu nanti~~

gambar ni series muka ko hahaha

Biqque said...

i tanak benda lain...i nak dia bleh jalan and pegang tangan i and panggil i auntie biq :D bleh?

BlueEwoke said...

Lily: ha a..terbulat2 mata dia..
Lane: confirm ler hw berterabur kuar kotak pas nih..
Biqque: emm nk tunggu dia bleh berjalan..tunggu Delhi la kot..hahaha leh dia pegang tangan u sambil nari2 Jai Ho depan Taj huhuhu..

Cawan said...

wahhh yg pic 1st tu mmng nk lawan Daddy dia!! i can see brown/hazel there!

Lily; personally, baby ni bdan kecik jek.

Lane; kalo usik toys daddy, mmng sah kena ganti 10x yg baru.. yeah!

Biq; bukan auntie laaa, i nk ajar dia panggil u kakak/sister.. rase muda tak?

en_me said...

usaha tangga meniarapp tewww.. ehehe

Biqque said...

cawan, sis/kak? ooooooooooo i loike!
na, mintak2 la dia nak kat orang, senang skit...

Laney said...

hoi gambar first tu apa kat dagu dia? korang bagi dia makan nasi ke apa? kuang kuang kuang

BlueEwoke said...

mana ada makan nasi..tu dia muntah susu la..heheheh