Thursday, October 28, 2010

why oooh why??

Setiap kali, aku nak pegi travel, PASTI ada je benda nak buat!!! Dan tidak terkecuali kali ini!!! Dah elok planning nak pergi bercuti November nih, tiba-tiba pula kena masuk project baru 1 Nov ok!!!! Haih..ingatkan hari tu interview dengan client tak dapat dah, lamaaaaaaaaaaa gila membisu..tup tap...dapat email pulak susuh pegi client site untuk onboarding session...
Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

I hate you boss!!!

Tak kira, nak cuti jugak!!!

5 comments:

Laney said...

uik.. abis cemana?

BlueEwoke said...

Jgn riso..pepandai la aku adjust..hehehe...

Biqque said...

laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

i pun tgh benci budak backup i ni, tetiba lak nak gi training minggu dpn, i cuti dah khamis dpn!!! dulik ha!!!

BlueEwoke said...

Hahahah..mari kita bercuti secara selamba...huhuhuhuh

Lily Riani said...

you all memang semangat maju lah cuti untuk negara