Tuesday, October 5, 2010

अविश्वसनीय दिल्ली!!

Lewat malam tadi, errr tak la lewat sangat, lebih kurang 12.10 AM, aku bersengkang mata menghadap PC, buat project baik bersama si dia (laki si Biqque tu la, err jangan marah ye puan Biqque) ..cari punya cari..dan cari lagi, dan lagi..dan lagiiiiiiiiiiiiiiii.soalan demi soalan diutarakan...akhirnya kami sepakat...

Tup tap tup tap..next..dan next lagi...processing...confirmed...... Akhirnya ia dalam gengaman..Puas!!!

Menuju ke bilik tidur, dalam hati bernyanyi-nyanyi...sambil membayangkan kemeriahannya nanti..
Jai Ho, Jai Ho, Jai Ho, Jai Ho

(Aaja Aaja Jind Shamiyane Ke Tale
Aaja Jariwale Nile Aasman Ke Tale
Jai Ho, Jai Ho)
Jai Ho.., Jai Ho.., Jai Ho.., Jai Ho..


Akan Tiba..
15 February 2011

10 comments:

Biqque said...

hahaha project baekkkk punya kan, takpe saya tak marah :D dah mmg itupun keje korang hahaha!

pagi tadi pun i nyanyi lagu jai ho dlm keta siap senyum2 sambil baring!!!

Biqque said...

(tajuk cam haram penuh simpul! kahkahkah!)

BlueEwoke said...

hahaha simpulan itu lah yg simboliknye!! kah kah kah.. memang cam haremmmm!!!

Kena prektis steps utk jai ho ni nanti kahkahkah!..

Totty.Mat.Ali said...

hishhh.. ta ajak!

Lily Riani said...

nak gi mana, i tak belajar tulisan tuh lagi? india ke?

baru nak ajak iran - tehran & esfahan on cny cuti. ehhehe

en_me said...

bestnyerr gi taj mahal kanns.. ehehe

Cawan said...

totty: kan ke time tu muni sekolah lg, mane de cuti, lg mau ajak huh!!!
lily: u dh pegi tmpat itu......!!!
en_me: tepat skaliiiiiii...

Totty.Mat.Ali said...

pegi le awai sket haaa... 1 feb ke :p

3plepl8 said...

aik...rasanya semalam topik lain...sudah tukar kah?? jgn main2, sudah bley baca itu tulisan ha...

BlueEwoke said...

hahaha..aku dh tukar sikit ayat dlm tulisan tu, sebab cawan kate, kawan dia kat opis translate jadi maksud lain..so aku tukar la..kang tak pasal salah maksud plak huhuhuhuh