Wednesday, September 2, 2009

Jom Tengok Oktober Ini!!

Antara movie yang menarik bakal ditayangkan pada bulan October akan datang..

Ini cam best nih, maklum la pasal MJ, mesti ramai yang nak pergi menonton reheasal concert THIS IS IT ni, aku jugak tidak ketinggalan. Apa lagi geng? Jom ramai-ramai layan, kita buat outing tengok wayang pulak!!

Yang ini pun mau tengok jugak, macam best dan macam kelakar pun ada bile tengok iklan kat astro.. Jom nak??

Sempena menghormati bulan Ramadan ni, aktiviti yang melalaikan seperti ini, terpaksa ditangguhkan untuk sementara waktu :)

3 comments:

biqque said...

MJ??? NAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!

BlueEwoke said...

mariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Cawan said...

Biq, i found MJ live in KL.. nanti blueoctipus nk belanja.. ha haaa..