Wednesday, September 9, 2009

Puding Roti Di Rumah Biqque

Tiba-tiba je teringin nak makan puding roti kat rumah Biqque!!!

Biqque, bila-bila ada gathering kat rumah you nanti, tolong order puding roti ye, i belanja!! U order jek!! Nyam nyam...

p/s: Puding roti Pn. Nor Kamariah (mak saya) pun sedap jugak!!!! Yummy...

8 comments:

biqque said...

speaking of bread pudding, i tak antar lagi bekas dia seh! punya la lama! hahaha!

ok, if kak eran tu still buat (orang kaya yg tak buang masa meniaga sukati bukan sebab duit) WAJIB i order! hehe!

BlueEwoke said...

orait!!! caya la.....agaknya kerana bukan sebab duit la Bread pudding dia sedap sesangat, sampai i terngigau2 nih..uish...sedapnye...

Cawan said...

kalo bab mkn asyik ngigau jek.. ini laaaa nasib..

3plepl8 said...

buka puasa bread pudding....hehe

BlueEwoke said...

oih ada balance lagi ke? kalau ada, bawak esok aku nak..heheheh..(kes tak malu nih)

3plepl8 said...

mana ada...akak tu pun tak nmpak

3plepl8 said...

uish seriau tgk countdown tuh....dh dekat tuh

BlueEwoke said...

emm bukan ko je seriau, aku pun seriau nih..heheheh