Wednesday, June 3, 2009

Membaca Amalan Mulia..cewah...


Sejak balik dari rumah Hafiz (member kitorg), mcm teringin je nk bace novel, sebab memang dh lama dh tak bace novel, last skali aku bace novel Men are from Mars, Women are from Venus, most of time aku layan magazine jek kt MPH tu..So Sabtu lepas, sambil2 melepak kt Borders, terus aku terbeli buku2 nih...
(Apis ckp kalo nk tau citer tu best ke tak, bace dulu a few pages intro buku tu, kalo leh timbulkan rase ingin tau time bace pages yg mula2, ha memang boleh beli..heheheh)

"Confessions of an Old Boy: The Dato' Hamid Adventures...",
"The Men's Guide to the Women's Bathroom" &
"How to Sleep with a Movie Star"

Membaca Amalan Mulia..

2 comments:

biqque said...

sharul pun sama terus nak beli novel! i plak beli mags je :D

BlueEwoke said...

beli beli..jgn tak beli..janji ade resit..leh la kite reduce kan income tax kite tu..rugi kasi duit free kt gomen nih..