Sunday, June 14, 2009

Wedding Along & Nora di KL

Selesai sudah majlis kenduri kahwin Along dan Nora di KL..lega rasenye, walaupun aku bukan la manusia yg paling sibuk sepanjang majlis atau pun sebelum majlis berlangsung (buat2 bz tu ade la sket..).. Tak de ape yg nk diceritakan sangat, layan je la gambar2 kenduri nih..

Muni dan Icam yg sungguh meriah..

Bergambar sekeluarga..

Makan makan

Pengantin Perempuan

Pengantin Lelaki

Yummy


Uish mencuri cup cakes pengantin..hahaha


Ini dia pengantin baru sebenar..lepas along dan Nora selesai bersanding, aku dan Cawan pun sibuk la naik atas pelamin dan sanding..pas tu DJ tu announced "Ye itu dia bakal pengantin.." ..pas tu ade plak suara2 sumbang dari cousin2 Cawan mengboo kitorg bile DJ ckp bakal pengantin.."Oiiii sudah la tu..korang tu dh pengantin lama dah..turun2.." hahah..rupe2nye DJ tu ingat kitorg tak kawin lagi..bapak si Cawan ni pun story la kt DJ tu sbnarnye kitorg dh selamat kawin dah thn lepas.. (psst psst..lihat Cawan dengan fesyen rambut baru dia..Mohawk style..hua hua hua..tp tak berapa nk jadi, sb gel dh abis)

Muni posing ala2 fofular..Icam ckp Muni cam artis Indon


3 comments:

biqque said...

hoiiiiii! i just got to know that u have a blog!!! gonna tag u in my blogroll now! yeahhhhaaaa!

happy blogging! as i am ur new stalker!!! hahaha!

BlueEwoke said...

wah..termalu kejap..cam fofular jek..hahahaha

Cawan said...

jeng jeng jeng.. mari mari.. kasi boom sini punye blog.. ha haa