Thursday, June 25, 2009

It's about Me!!

Guys, if you want to know a TRUE STORY 'bout me..Please feel free to check out this entry, it's hilarious..and 110% true!!!

http://biqque.blogspot.com/2009/06/tales-of-travelholic.html



Emm was thinking, maybe I should ask Biqque to write a book about us (sekupang geng)kan? What say ye my friends??

5 comments:

biqque said...

sekupang geng di mata biqque gitu...ahahahaha!

BlueEwoke said...

hahaha bleh gak tu..leh citer pasal u ngn sharul, meor, zam, cawan dan i hahaha..buat byk2 series..hehehe mesti meriah

biqque said...

dulu i penah buat majelah mempelam and i swear that it was darn hilarious sebab ada gambar and text like majalah mangga! sampai 7th edition kot tak silap. they ask me to start it back, cam rebirth la...hahaha tatau la masih bleh ke tak. but series macam cerpen ni i suka gak, dulu i baca tuesday with bapak by nuraina.

hmmm...menarik2!

3plepl8 said...

ad orang nak potong line jadi 'penulis' ke ni??

BlueEwoke said...

ha tulis2 i suka nk bace ni..majalah mempelam tu pasal apa sebenarnye?cm best jek heheheh