Tuesday, September 13, 2011

The Route - South Island

All packed and ready to go!!

17 comments:

bdk2 @ John said...

Gudluck chawanna!!! have a safe journey ok...

repot kasik detail lak kat sini ok....

fatt said...

bon voyage...smpaikan salam aku kat sorg mamat barista starbucks kat qtown...ckp dia caramel macchiato dia totap jadi pujaan hatiku...hahahaha

BlueEwoke said...

Bdk2: Tq...aku pn doa mintak2 safe la segala2nya. Insya Allah akan report from time to time..

Fatt: Nanti aku tlg kirim kan salam ko kt mamat tu, kalo jumpe hahahah :D

Biqque said...

omg! kita ni kan slalu telepati! i buat post pasal buku hikmat, u pun post padal buku u! hahahaha!

tak sabar kan? kan? KAN???

BlueEwoke said...

Biq: Mana boleh sabor dah..kalau ikutkan ati nk p airport sekarang jugak!!! hahahah

kuntum said...

selamat jalan !!

Ely Hasrul said...

jgn lupe balik ye... qilah jgn lupe amik gambo byk2 ..

kemang~ said...

slmt pergi n balik ;)

3plepl8 said...

wahh...itinerary mcm dlm format borang kerajaan...cayala....semangat camni yg kita mau!

BlueEwoke said...

Hahhaha borang kerajaan..siut jek..

morbid5447 said...

Salam...boleh tak nk copy itinerary NZ ni..nmpk menarik..thanks..email ke saya muhd.nazreen@gmail.com

zarina isaac said...

salam ramadhan dear.. boleh tak nak copy juga itinerary NZ ni..? tlg
emailkan zarina_840420@yahoo.com
thanksss...

intan asmira said...

Salam akak, booleh tak saya nak soft copy route akak ni? hehe

intanation@gmail.com

Shobana Rajan said...

hi kak.. i was going thru and reading thru all the post..wow..im mesmerized and amazed..planning to go nz in few months time..is it possible to get the itinerary to NZ..thanks alot kak...really appreciate it alot..
shobana_banana@yahoo.com

Lina said...

Salam,

Boleh tak nak dapatkan copy itinerary? email to roslinawatijaafar74@gmail.com

TQ

Anonymous said...

Salam boleh bagaimana Cara sy boleh jmpa puan Dan encik utk dptkan tips ke NZ ni ..kalau sudi mohon whatssap sy di no 0122699991 ..sy akan call utk berjmpa..terima kasih ats kerjasama..sy mmg tertarik dgn trip ni

Syiera said...

Bestnya baca blog Sis ni.....saya nk pegi bulan Sept/Nov ni...insyaAllah.
Sudi tak Sis tolong email soft copy your route...marbelessss sgt!!!
my email is...syierasman@yahoo.com

Thank youuu...!!!!