Sunday, September 4, 2011

Dah Sahut Ke?

Ha amacam raya korang? Meriah? Best? Mesti la kan, nama pun raya!! hehehe..

TAPI, korang dah sahut ke cabaran Photo Challenge Balik Raya 2011 tu? ada berani buat? tak berani? hmmm nampaknya kena tunggu 7 Sept 2011 (Rabu ni) la, tengok sapa yang macho sahut cabaran tu kan! ngeh ngeh ngeh.. (evil laugh)

Pepandai je assistant aku (Icam Hagemaru) kat Ipoh ni tulis tajuk checklist *pertandingan raya 2011* hehehe

Aku? Of course la tidak ketinggalan, walaupun tahun ni ada banyak obstacles untuk menyiapkan Photo Challenge tahun ni, tapi so far dah siap 8 dah, lagi 2 tu tengok la sehari dua ni, Insya Allah boleh settle hahaha..

Tak caya ke aku leh buat? Haaaa jangan main-main, mesti boleh, yang penting mesti ada planning baekkkk punya.. 

Ha tengok ni, assistant aku kat Ipoh siap buat list lagi untuk aku, apa yang nak kena buat demi menyahut cabaran Photo Challenge tahun ni, dia plak teruja lebih-lebih.. kekeke.. Checklist barang untuk shopping raya pun dia masuk sekali!! aduihaiiii..


Ok tak leh bercerita banyak..karang ada rahsia terpecah plak, apa-apa pun kita tunggu Rabu ni..kita lihat sapa yang kena ok???


P/S: Jangan lupa 7 Sept 2011 tarikh akhir penyertaan, kena post kat blog memasing before 12 PM, dan yang paling penting, tingalkan link blog korang kat sini ok -->  Entry Photo Challenge 2011



Dup dap dup dap dup dapppppp..

12 comments:

fatt said...

lemah dah den ni ha...hebat je korang ni...aku sekeping pun tak amik lagi tau...tah sempat ke tak

BlueEwoke said...

Ala fatt, amik je mana yang ko sempat, janji kasi meriah je, aku buat pun saja suka2 hehehe :p

Ely Hasrul said...

kalu aku submit la kan nnti korg tgk la betapa tak canggih nye gambo2 aku gara2 main snap aje.. hehe

Biqque said...

i dah siappppppppppppppp!

weh, apsal papan luncur??? aritu ada orang ckp kat blog i mana nak cari skateboard. i said, papan gelongsor la! u pun salah ke???

BlueEwoke said...

Hahaha..papan luncur tu icam salah tulis.. I dh ckp dah kat Cawan ngn Icam, papan GELONGSOR!! Diorg tak caya ckp i.. Yg tu la i tak buat lagi, sebab nk confirmkan dengan u..hampeh punya assistant, dua2 tak leh pakai!!

BlueEwoke said...

Ely: Gambar canggih or tak canggih, belakang kira, janji ada snap, gambar cun mana pun takde markah extra, janji ada rupe seperti yg dimintak ok la! :p

Biqque said...

ye betul! papan GELONGSOR ye, bukan LUNCUR!

haah gambar yg menepati criteria...if sume tepat, then baru amik yg plg creative :D

AKO @ retna said...

alamaakkkk....
baru buat 6 je nih!!
adehhh tapi konpom yang satu tu mmg x sempat kot nak buat...

chaiyok chaiyok harap2 dapat la selesaikan lagi 4 tu....

jeles ni biqque dah siap!!

JHaZKiTaRo said...

salam kenal.. kalau nak baca my experience mengembara ke 46 buah negara, jemput berkunjung ke my blog.. :)

BlueEwoke said...

Ako: Rileks ako, ada masa lagi nih..hahahah..confirm u boleh siapkan..chaiyok! chaiyok!!

Kalau tak siap jugak tak pe, post je nanti mana yang ada ok!!

juanita said...

Huhuh...saya x berani :D

Biqque said...

juanita, tak brani? takut apanyer? takde yg susah la challenge ni :D kacang jerrrrr, kemonnnn!