Friday, September 9, 2011

PCBR 2011 & Misi Aoteroa

Misi Photo Challenge Balik Raya dah selesai dengan jayanya. Winner semua kami dah tau (aku dan Biq kan penganjur!! hahaha of course la tau dulu kan hahahaha..jgn dengki), nak mencari grand prize tu la yang pening sikit, tapi tadi dah selesai dah, tingal satu lagi jek.. Korang ada suggestion? huhuhu..

Hmm aku sekarang dalam mode nak bercuti dah ni. Nama je duduk kat office, tapi kepala otak, hati, jantung semua dah melayang sampai ke Aoteroa .. 

Mari! mari! mari kita bercuti.. :))

Ok sebelum aku end kan entry aku yg bosan ni, aku nak tunjuk kat korang tempat ni semua, sebab aku bakal menjejakkan kaki ke tempat-tempat ni di NZ nanti. Agak-agak korang leh teka tak nama lokasi tu??








Tau dak? tak tau? Hmm tak pe..nanti dah balik dari NZ, aku story lokasi sebenar gambar-gambar tersebut ok..

Saja je kasi gambar tak famous, kang semua orang plak tau jawapannye..

Hahahahahahahhahahahahhahaahah 



11 comments:

fatt said...

aku tau rasanya

#2 - queesntown sbb lake tu familiar
#3 - fiordland
#4 - routeburn track (gmbr ni femes)
#5 - mirror lake
#6 - dunedin

itu jela yg aku bleh teka. klu silap susunan pun tmpt ttp betul. hehehe..kan? kan? kan?

eh jap, ko pegi dgn biq ke? cam dekat2 je tarikh korg

Biqque said...

aku dah agak fatt mesti akan jawab dgn jayanya (walaupun aku tatau betul ke tak) hahaha!

fatt, na pegi dulu, aku merempit dari blkg...jumpa kat dunedin je kot :D then sume asing2...

BlueEwoke said...

Fatt: Heheheh..ada tekaan ko yg betul.
Aku ngn biq, pada satu ketika dulu memang plan nk pegi sama, tapi atas masalah cuti, jadi tarikh kitorg lari sikit la. Aku pegi awal 2 hari dan balik lewat 2 hari dr Biqque. So kitorg jumpe di Dunedin je la..

Biqque: Begitu la nampak gayanya..hhahahaha..merempit tu tak leh blah HAHAHAAH

bdk2 @ John said...

bestnyaaa!!!! amek gmbr cntik2 tau! ^_^

Ely Hasrul said...

hahaha biqque, teka dgn jayanye walaupon xtau betoi ke tak. hahaha


Na, nnti folo link nih. Hari tu cawan suh aku upload gambo kan.. hehe

http://lalalandsale.blogspot.com/

BlueEwoke said...

bdk2: Akan aku dan Cawan usahakan untuk dapat gambar yg cantik..hahahahah

AKO @ retna said...

wahh sonoknyaaaa!!!
kowang pegi next week ek?!
enjoy!!

fatt said...

owh i see...kiranya nti berjanji la ni...bagus2. korang p time world cup rugby la kan...tgk2 la nti kot2 brg all blacks murah ke tak. sbb aku tgk selama ni mmg mahal...tataula kot2 dia slash harga time WC.. enjoy ur holiday!

BlueEwoke said...

Fatt: Aku berani bet memang tak murah la barang2 WC tu hehehehe..

Iskandar said...

barang2 all blacks semua mahal2 lagi...tak kira pun kat mana..itu ari check price kat Dunedin (kat ngan Octagon), perghhh mahal giler...baik order online dari UK...sampai satu mamat Kiwi ni pun komplen harga kat negara dia mahal

BlueEwoke said...

Betui tu Iskandar, setuju sesangat :)