Monday, June 6, 2011

Cuti-Cuti Langkawi

Back from Langkawi..Ni dah kali ke 3 aku datang Langkawi, semata-mata nak bawak mak dan Icam pergi bercuti, so tutupkan mata saja lah. Icam sungguh seronok dan nervous masa naik flight (first time dia naik nih!!) Muka terkulat-kulat masa take off, seat belt semua dia pegang, siap melatah lagi time landing hehehehe..

Highlight masa kat Langkawi, adalah Langkawi Cable Car @ Mat Chincang. Cuaca sangat best, langit biru, dan angin sejuk kat atas tu. Laut pun cun je (tapi sayang, tak sempat nak jejak kaki ke pantai..eh ada, tapi tak sempat mandi jek, mungkin next time. hmmmm...)

..ni hasil hari pertama! 

Ok, tak mo berstory panjang lebar..layankan saja gambar Langkawi sini..




Nota Kecik: Count down ke NZ dah kurang dari 100 hari..huhuhu seronotnya..... Tapi NZ Dollar pulak dah naik..hishhhhhh... mungkin patut tunggu sehari dua nih sebelum tukar duit? Apa kata geng???


9 comments:

bdk2 said...

hi, nk g nz ke? jgn tggu lama2 nk tukar duit. aku nk g hujung bulan ni. nyesal x tukar time earthquake aritu...huhu dh mahal

BlueEwoke said...

itu la...mungkin minggu ni nk p tukar... wah bestnye ko nk pegi ujung bln nih :))

Biqque said...

tak tukar lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

kemang~ said...

er....bez nye gi nz,,,, huhu

Ely Hasrul said...

i lovesss langkawiiiii!!!!.. sedepnmye ritters tuuuu

BlueEwoke said...

Biq: Ok baru lepas tukar NZ Dollar.

Huhuhuh..tu la kemang, tak sabor nih nk pegi NZ..

Ely: Langkawi memang best. Syurga coklat!!! Meh la dtg umah makan ritters..hehehe..

bdk2 said...

brape dapat rate utk NZD? sy dpt rm2.45 huhuh...mahal...

BlueEwoke said...

Smlm tukar dapat RM2.47, lagi mahal dari u punya rate! Aduiiiiiii..

Ely Hasrul said...

kalu dtg umah takmo ritters tapi nak roti jala, nasik ayam, bihun sup, laksa kedah dan lain2 lagik hahahhaa