Thursday, May 5, 2011

Entry Khas - Aqilah

Di suatu petang yang mendung....  

Lokasi: Nursery Aqilah & Wangsa Walk Mall







Aqilah dan tocang sengetnye...


10 comments:

TottyMatAli said...

aiyoooo... asai le tocang nye rupe itu. bile entah nak berambut banyak nye haaa..

BlueEwoke said...

Tocangnye senget, sebab dia tidur dlm buai masa kat nursery tu..so tocang dia kene himpap la ngn kepala dia tu ha, sebab tu le senget. Itulah alkisahnye..

Biqque said...

dia pandai apa dah skang?

Ely Hasrul said...

sami kim slm kat aqilah

Laney said...

hahahaha cantiknye baju aqilah.. mana dapat?? ;p

BlueEwoke said...

Biq: Dia dah pandai jalan pegang2 kusi meja semua, sampai ke dapur dia pusing. Peti ais adalah kesukaan dia, sebab ada magnet. Jatuh katil pun pandai gak tu... heeheh

Ely: Ok nanti sampaikan salam Sami tu..

laney: Hahahah baju tu ada org kasi huhuhu *buat2 tak tau***

Cawan said...

Aqilah ni macam2 sumbat makan nye.. macam naga laaa..

Laney said...

haa boleh la kawan dgn baby dlm perut ni.. naga.. nasi leh tahan dua jam je.. pastu kene refill!!

kemang~ said...

comelllllll :)

kemang~ said...

btw dah follow n ltak blog ni dlm blog list..care to share blog list?? hehe