Saturday, May 14, 2011

Kegilaan Baru!

Pagi-pagi buta lagi, dah mengigau nak makan kimchi jjigae (kimchi stew). Nak buat sendiri macam terlalu complicated, bukannya apa, nak cari bahan-bahan tu la masalahnya dan ditambah lagi dengan *KESABARAN yang TINGGI* aku huhuhuhu..

Jadi apa option yang ada? Emm beli saja yang ready made je la!! Ada dijual kat Jusco. Rasanya boleh tahan juga. Tak silap dulu kawan Biqque, macam ada jual kimchi, tapi masa tu macam tak heran sangat, sebab tak *hooked* lagi dengan kimchi. So lepas ni kalau dia ada jual, leh la try dia punya plak.. *Biqque, nanti roger2 ok?*


Makan kimchi sambil tengok website tourism Korea..emm bila la kan nak sampai??? 





6 comments:

TottyMatAli said...

apa rasa nya haaa?

Cawan said...

rasenye masammmm.. jeruk sayur laa katekan.. sedapnye sbb masam, manis dan pedasss... week ni nk makan sup kimchi yg keberapa kali dh rasenye, jomm join!!

Lily Riani said...

ok.. if nak gi korea, khabo khabo yek...

BlueEwoke said...

Muni: Rase nye macam jeruk2 ha. tapi lazattttttttttt

Lily: Orait lily. Plan nk ke korea tu ada, tapi tungguuuuuuuuuu

Biqque said...

i penah try skali, tapi cam tak leh gi la...terer la u bleh makan!

BlueEwoke said...

i baru berkecimpung dlm dunia kimchi ni..huhuhuu