Sunday, May 8, 2011

Fast 5 & Nikon Centre & Secret Recipe


Hari menonton wayang sekeluarga, bersama Cawan dan adik beradiknya :)) 

Fast & Furious 5 @ GSC Times Square.




Fast & Furious 5 memang syok abis.. Paling best antara semua series Fast & Furious. Jalan cerita movie ni, memang mantap. Hero-hero maintain, cuma ada 2-3 muka baru termasuk la The Rock! Tapi geng-geng F&F lama pun ada diorg bawak masuk, tu yang lagi best tu!! Kereta dalam ni pun semua macho-macho (Aku kene gelak dengan Cawan sebab banyak keta aku tak tau, kecuali Nissan Skyline GT-R yang keluar kat ujung movie ni.. standard la kan, kat Malaysia mana ada keta-keta tu semua..Proton, Perodua banyak la..huhu). 


Dan siapa sangka, diakhir-akhir movie ni, ingatkan dah abis dah, tetiba je ada scene yang hint, akan ada Fast & Furious 6!!!! Sangat juicy ok!!! Gila laa...huhuhu confirm aku nak pegi tengok!!! Seriously ingatkan yg Fast 5 ni yang terakhir!! 


Habis menonton movie, Chawanna dan Amier (adik iparku) telah ke Nikon Centre, saja-saja nak test lens..hik hik hik.. Bawah ni la hasilnya..tadaaaa...


Tak sure bapa focal length Cawan guna..belasah je le..


70-300 mm 

Bila dah lapar, kami makan-makan pula...

Dah lama tak dating dengan En.Amier kita nih.. so kena la belanja dia makan, lagi pun kononnya, hari ni dia nak jadi official photographer untuk Chawanna... 

Bersama En.Cawan.. 

Hek elehhhhhhhhhhhhh kat sini pun nak posing..bikin malu saja..




Sebelum Magrib, Chawanna dan Amier berpisah untuk pulang ke rumah masing-masing..

Wah kat KL pun ada sunset!! (jakun sekejap)

8 comments:

Cawan said...

tiada tanda tanya ye, sbb baby Aqilah dgn Zara di jaga oleh org..

terima kasih Muni n Laney, dh dapat upah TomYam kannnnn..

TottyMatAli said...

aiii.. mana aci, dia makan sedap2... tomyam murohhh haaa, pastuh tawar haaaa...

BlueEwoke said...

hek hek hek..yona tak tau, tomyam tu kan si cawan yang masak. So apa2 salahkan dia..jangan salahkan ku......

Best betui pegi bercinta nih..

Cawan said...

itu TomYam mengikut selera Si Kecik, xbleh bnyak bahan perisa, tak bleh banyak garam..

Ely Hasrul said...

setuju 100% psl Fast Five itewwww!!!!!! sumpah besh!!!

Biqque said...

kat mana amik gambar miniature tu? cun! haih...dah lama tak bergambar...bila lagi nihhhh!

BlueEwoke said...

Ely: Saya pun setuju!!! (tepuk meja 10x!!!)

Biq: Gambor miniature tu amik kat Nikon Centre. Pegi la bergambar kat rumah baru...

Cawan said...

Biq, kan dh pesan, Camera jangan simpan jek.. hu huuu..