Sunday, September 19, 2010

Debaran



Minggu ni rasanya penuh dengan debaran. Tak senang kaki dan tangan ni. Bangun pagi je, mesti terus dihadapnya benda tu, sebab tak mahu terlepas peluang yang dinanti-nantikan setelah sekian lama, harapnya kali ini dapat la..Cawan pun memberi sokongan sepenuhnya, sampai aku sendiri hampir tertipu dek gurauan oleh Cawan (ni gurauan tahap nak kena lempang tau, bukan gurauan cuit-cuit tu..). Dia suka tengok aku melompat kelam kabut semata-mata nak dapatkan benda tu..seronok betul katanya... Bukan aku saja yang kena, Biqque sekali pun terkena gurauan maut oleh Cawan.. (memang mencari nahas laki ku ini heheheh)

Minggu ni juga, akan menyaksikan gambar-gambar blogger yang join Photo Challenge Balik Raya dipublishkan di blog masing-masing. Emm apa la hasilnya kan?? Pastinya meriah melihat pelbagai ragam dalam gambar-gambar tu nanti...menang kalah adat pertandingan la..tapi keseronokan mencari gambar-gambar itu la yang paling best sebenarnya..baru la rock kalau dapat sahut semua cabaran tu..hahahah..

Tak sabar nak tunggu esok....lalalalalaaaaaa

4 comments:

Biqque said...

cawan tu mmg nak kena penerajang selipar nipon ngan aku tu...haish!

photo challenge arini! siapppppp!

3plepl8 said...

minggu ni mmg terasa berdebar2...psl mkn byk sgt kueh raya ngan rendang kah? atau psl trafik pegi ofis dah mula jem macam s*** kah? atau psl ni bulan september kah? atau ada something else kah? inilah yg dikatakan debaran selepas lebaran.

BlueEwoke said...

hahahah sudah tau bertanya pula..debaran nk tunggu yg kite nanti2 kan tu la....kang terlepas kang..naya jekkkkkkkkkkkkk

Lily Riani said...

lar... intro n pic cam real real... suspense jek.