Tuesday, September 28, 2010

b.o.s.a.n


Bila takde kerja, jadi bosan. Bila rasa bosan, mula layan blog. Bila tengok blog, asyik tengok countdown je..haih...tak pegi-pegi lagi nih.... Teruja, nak tunggu hari tu. Dah hampir setahun berehat, bosannya usah dikiraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...nasib la Aqilah dah ada sekarang ni, boleh la hilang kebosanan itu bila di rumah, Aqilah dah pandai senyum dan tegur-tegur orang kalau kita bersembang dengan dia, ohhh sungguh comel..... Tapi bila kat office, bosan tu datang balik..ha nak buat cam mana tu...?

Tahun depan kalendar aktiviti masih kosong lagi... Tangan ni gatal je nak tekan itu ini, mata pula melilau tengok itu ini...haih tak sabar-sabar lagi nak merangka aktiviti tahun depan. Jangan tak jadi lagi sudah laaaaaaaaaaaa..mau sasau aku dibuatnya...

15 comments:

Totty.Mat.Ali said...

kalendar kosong? japan tuh ha?

BlueEwoke said...

huh..jangan diungkit lagi pasal Japan!!! udah melepas..tak berjaya dapatkan tiket murah..so babai sakura dan tokyo... Kena tunggu autumn plak la..nak ikut ke??? Cari la sendiri duit heheheh...

Cawan said...

bab travel tu mmng rase ade kekosongan..

ye Aqilah skrng suke brsembang dan beramah mesra, senyum melerettttt...

Laney said...

company aku ada project baru kat NZ.. woooo ada peluang nak jalan ke NZ neh.. :p

BlueEwoke said...

ckp in advance sikit bile nak pegi nye..kot2 la aku ada duit terlebih melimpah ruah.boleh la aku tumpang hotel :)) ngeeeeeeeeeee

Totty.Mat.Ali said...

ta pown ikot le nyah ke yangon tuh ha. kekekekeke~

BlueEwoke said...

alohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...yangonplak dah....

Biqque said...

lalalalalalalalala (buat2 tak amik tau pasal travel tapi dlm hati ada taman dan neraka)

BlueEwoke said...

hahaha..taman dan neraka tu....ganas nihhhhhh

Lily Riani said...

plan i next yr either jordan (petra), iran (tehran & esfahan), greece (santorini) or turkey (istanbul+++). jommmmm

Cawan said...

bnyk nye plannnn.. ni include dlm tic Promo ke? vote for Greece!!

BlueEwoke said...

wow...banyak nye plan....menarik dan tertarik nih...

Biqque said...

cuti ada 15 hari je...camne?

Cawan said...

HK, INDIA.. pasni ticket mane pulakkkk...

BlueEwoke said...

TOKYO la daddyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!