Thursday, September 30, 2010

Darah Beku

Aku: U, tolong urut sikit kat bahu ni, lenguh la... (ngada-ngada)
Cawan: Kat sini ke??
Aku: Ha a..emmm sedap nyaa....eh pelan-pelan sikit..sakit laa..adoi..sakit la..
Cawan: Mana??
Aku: Kat tempat u picit tu laa...pelan2
Cawan: Oooo sini...emm yang ni darah beku ni kat sini...
Aku: Haa apa dia??
Cawan: Darah beku kat sini ni..sebab tu sakit..
Aku: Apsal la darah beku lak?? Mana u tau darah beku..
Cawan: Ye la..tiap-tiap ari surfing cari tiket, tengok itu ini..mana tak darah beku.. (sambil sengih-sengih)
(Aku terdiam dan tergelak...ish laki ku ini..bikin suspen betul laaaa)

5 comments:

Ely Hasrul said...

hahahhahahahahahha

Biqque said...

KAHKAHKAHKAHKAH! TU DAH BUKAN DARAH BEKU, OTAK PUN BEKU!

3plepl8 said...

jgn jari pun beku sudah....nanti tak bleh TEKAN itu button kat website tu sudah...

BlueEwoke said...

hahha..darah beku dah hilang dah ni..dah ready nk tekan button tu..hahahah

en_me said...

bekukan darah ittewww.. ehehe