Monday, October 12, 2009

Lane & Maliki - 10.10.09

10.10.09 - Tiga dalam satu..

Majlis bermula dari jam 11 pagi..

Pelamin buatan sendiri..abaikan ketidakseimbangan segala material yang berada di dalam gambar..hehehehe..

Majlis pertunangan di waktu pagi..

Majlis Akad Nikah di waktu petang, selepas waktu zohor. Sekali lafaz je, aku sendiri tak sedar time bile Maliki lafaz, tau2 dah sah je, padahal aku pun nyibuk duk celah tu..hehehehe..

Pelamin di dewan..Kami la yang buat sendiri hehehe..acah je!!!

Majlis bersanding di malam hari..

Icam and the gang, bersuka ria tanpa segan silu..

Majlis bersurai tepat jam 11 malam..balik rumah, semua terbongkang, tapi best, sebab tiap2 malam sebelum majlis berlangsung, bergosip sesama mak saudara dan cousin2..hhuhuhuh meriah..

3 comments:

biqque said...

cantik pelamin kat dewan tu, simple but nice!

Ely Hasrul said...

huyuh 3 dlm satu.. aku pas tunang rasa cm nk kawin lari aje penat hahahahhaa

ieda said...

cantik pelamin dekat dewan tu..sweet..