Saturday, August 1, 2009

Front Cover Dah Siap!!!!

Setelah berpenat-penat, hampir cam nak patah pingang, dan biji mata jadi kelabu, akhir nya siap jugak front cover Trip Cookbook utk Melbourne dan Sydney!!!

Ni semua gara2 Biq nye pasal, dia citer cam best jek nak buat!! So aku pun mula la sikit2 dari tghari tadi buat benda jadah nih. Memang best pun, sampai tak sedar dh kul 1 pagi aku masih mengadap laptop semata-mata nak buat cookbook nih..hasil nya..

Tadaaaaaaaaaaa..

Melbourne Trip Cookbook

Sydney Trip Cookbook

Terima kasih la kat Biq yg sudi berkongsi rahsia utk buat buku nih..tp pas ni utk trip2 akan dtg, kalo ade u join sama, i serahkan pada yang pakar je la (yes you BIQ!!), biar i je cari2 info tu semua, u compile kan semua jadi buku hehehee.. ni buat pun sebab Biq tak join trip nih, dan sebab Cawan dah bising2 malam tadi suh buat jugak :S

3 comments:

3plepl8 said...

waaa...sudah ada buku masakan...pasni takleh sesat lagi la.

biqque said...

perghhhhhh macam bleh jual kat mph sial!!! cun siut coverrrrrrr!

BlueEwoke said...

hahahaha lawak..penat cari gambo. Tu belum lagi kire guna WORDS yang bodoh tu, adjust tang nih, belah sini lari. Ni pun belum test print lagi nih, skali tgk kena ubah lagi..naya jek..