Sunday, April 1, 2012

Sekinchan: Ini Bukan Teaser

Tak perlu cakap apa-apa, takut ada yang tersentap nanti kekekek.. kita tengok gambar saja la okeh!!

Masing-masing teruja!

Aqilah pun teruja! First time ke sawah padi!

Aqilah control gayat hehehe

Aqilah dan payung cik Maimon..

Muka tak boleh blah..memang fake gile..kekekeke

Napa la dari dulu lagi tak jumpa sawah padi hijau macam nih!!


Kak Coco maintain sopan je..tak macam orang lain..macam hantu!!

Pandai berlakon cik Maimon..eh RIANY!! tersilap sebut nama pulak..


 Mengejar teruna yang sorang..eh teruna kah??

Kan aku kata kak Coco memang sopan..lensa camera tidak pernah menipu.ecececece

Cumi-cumi pun ada!

YB ke Pak Imam mana nih? 

Aktiviti mengsabotaj camera orang hehehe

Budget ayu la konon..cit podahhhhh

Ni pun budget ayu gak nih..tepi jambatan pun jadi..ish ish...Maimon..Maimon..eh Riany!

Apa???? John eh Danny tak boleh ikut kite ke Sekinchan?? Alaaa *sambil buat muka sedih*...

....
............
........................

















YESSSSSSSSSSS John takde, eh Danny..banyak la gambar aku dan mereka-mereka yang lain!! YESSSS! YESSSS! YESSSSSSSSSSSS...





19 comments:

Biqque said...

aqilah je comey dan baik hati, lain sume jahat jahat jahat!

shah_rule said...

Aqilah je yang comel.. gamba aqilah je yg cantik .. (pullstop!) - ayat jelous.. hahaha

kemaen lagi siap ade prop kan.. ! haha baju pun sume ala-ala wan maimunah semua ekh.. ada M rajoli sorang.. haha

Janggel said...

Huh ramai btol sentap kekeke
I like!

M rajoli? Arwah?

bdk2 @ John said...

hurm...takpelah. terima kasih sbb sudi selitkan nama aku kat situ wlpn aku takde gambar.

sampai sini sajalah persahabatan kita. hahha giler *sentap* hahah

Lily Riani said...

danny sentap. hehehhehe.....

Mie said...

Bak dara pingitan...
Eh ada gak mak budak jugak...

BlueEwoke said...

Biqque: APA?? ha? ha? tak dengar la.... cuba sekali lagi okeh! heheheh

Shah_rule: Mesti la gaya Wan Maimunah..kata nk masuk bendang kekekek

Janggel: Ko sentap sama ke? hahaha Selamat pagi YB!

John: Ala John..rileks la..kita ganti trip sekinchan ngn Maldives okeh...mintak cuti awal2 tau!

Lily: Jgn risau, senang je nk pujuk danny tu..rasuah sikit mesti dia okeh punye..satey wak tor kan ada hahahah

Mie: Hahahaha..

Ely Hasrul said...

patut blk tu singgah pantai blkg umah aku sat, sbb dia bagan tmpt org naik ikan, sunset dgn bot2 mmg sumpah santek.. aku tau sbb dulu2 time sekolah mmber aku sume dh buat dh hahahhaha

next time kalu ade alasan nk dtg lagik bleh la bgambo tp bak kata cawan 'napa nk dtg lagik?' byk alasan kan.. mcm jauh sgt kan.. walhal tepen laaagikk jauh! chit! poodah!!

okek tetiba naik antu ahhahaa

p/s- patut g bgambo kt umah neneh hsrl kat titi usang mandi kt palong sume haha

masMZ said...

wahahahahaha..... #drama sungguh kan.......

Shahrule, nampak sangat.....

Anash said...

akak nampak maintain sopan
yes
akak bukan frendly-lense-kamera
tuh le jadinyer
hahahaah

tapi gamba 'kejar teruna' tuh..
macam overst plak akak...
bongkok sabut pun ada ati nak kejar teruna ....
hahaahahahah....

make my day again this photoshoot...

tq family aqilla coz sudi mengambil akak sebagai pemberat kereta...heheh

masMZ said...

mana ader kcc sopan suma..... ada gambar ketawa besar sensorang tengah bendang taw tawwww....... hahahahahaha

Janggel said...

Kakak Santek:

Semua salah Danny!!! Dia yg ajak balik awal! #drama

BlueEwoke said...

Skin: Nampak gayanya lain kali kena dtg sekinchan lagi la, leh photoshoot kat bagan tu pulak huhuhuh

Masmz: Biasa la..kite kan memang drama..makan kuih keria pun kena ada drama! kekeke

Kak Coco: Patut la terasa kete berat je hari tu..hahahah

Masmz: Kuarkan gambar kurang sopan itu..leh kite kutuk secara berjemaah hahaha

Janggel: Memang danny yg bersalah, demi BBQ dia sanggup menduakan kami semua..ish ish..

Anash said...

MasMZ,
jangggaaaannnn!!!!!tidak..jgn kuarkan gambar itu...

Fatt said...

wlpun aku org terakhir komen tapi aku nak kata yg sume gambar cantek2...aku rasa pasni kita wat trip ke bagan lalang pulak le..seafood kat sana aritu tak sedap..dahla lama menunggu

Azizan Zolkipli said...

lalu beramai2 kat batas bendang tu, jangan lompat2 pulak idok kang abis pecah hadang (batas) air yang diaorg dok buat tu ekekeke ...

Cawan said...

ni bukan batas tu jek pecah, mmng pecah abis semua dh! badan masing2 mmng dh sedia ade Fit! almaklumm..

trip lain akan diusulkan.. mmng bnyk dlm list kannn..

Anonymous said...

salam, maaf nak tanya... sy ada tengok percutian anda ke nz, nk tahu sangat psl cabin kat dunedin tu... berapa nzd satu mlm utk sorang? macam mana nk tempah?

BlueEwoke said...

Salam, boleh cek dekat website ni http://www.aaronlodgetop10.co.nz/ - harga utk small cabin mcm kitorg amik tu NZD 60 saja. Booking boleh dibuat terus pada website dlm link tu.