Wednesday, August 18, 2010

Potong Stim Betul La..

Arggg benci betul la bila diorg buat gurauan macam nih...Harga dah murah..tapi travel date tak kena dengan musim. Tengok Delhi temperature chart kat bawah nih, panas gila ok!! Sapa nak travel time panas cam tuh..memang potong stim betul la AA ni..


Argg mungkin tiada jodoh antara kami untuk awal tahun depan..hujung tahun mungkin???

Tunggukan kedatangan kami Taj..


Nota: Kepada travelbuddies aku semua, diharap bersabar, jangan tekan button lagi ok.. Anggap je la ini semua dugaan untuk kita semua sempena bulan Ramadhan ni hahahaha..

5 comments:

3plepl8 said...

ni sume jenaka ramadan la ni...nasib baik xtertekan button lagi. kalu tak, berpanas la nnt. 41C tu...

Biqque said...

haish! terkinja2 nak antar sms, tak sabar2 suh u online, skaliiiiiiiiiiiiiiii *&^$%$^%^!

Lily Riani said...

i gi week xmas tuh sampai new year.... weather juuuust nice but flight delay masa balik sbb fogging teramat sgt...

btw, masa winter in northern india ler... much btr tak busuk kencing. serious! the pancut everywhere.

BlueEwoke said...

haha memang jenaka betul laa..nasib baik sabor..

emm sama la kita, i siap cari hotel bagai, iye2 jek..cisssssssssssss

tu la, pegi time winter best la, sejuk je. memang tringin nk p north india, cun babas..

Biqque said...

winter kalo, kita pi 'tempat' tu la naaaaaa...tak kira! tak kira!