Monday, November 14, 2011

Buletin November Chawanna ;p

  • Aku takde cerita terbaru dan yang gempak-gempak nak share, sebab sekarang aku dah di'assigned'kan dengan job baru, role baru, so aku sedang tenggelam timbul nak catching up sebanyak boleh. Jadi tak banyak masa aku leh luangkan kat blog-blog dan IM, tapi sesekali tu dapat la jugak jenguk-jenguk blog korang..
  • Project persendirian aku pun belum bermula lagi, sebab project ni menuntut banyak masa dan konsentrasi aku, dan ada beberapa gajet dan peralatan perlu disediakan, demi menjayakan project ni. So aku kena tunggu masa yang sesuai la nampaknya. Kalau ikutkan aku, secepat mungkin nak buat, sebab nak buktikan kat Cawan apa yang aku paham tu betul.. huhhhhhhh (sambil selak rambut)
  • Chawanna satu family pun baru baik dari demam-demam, lama dah tak kena, sekali kena lembik terus, tapi nasib baik semua dah ok, cuma Aqilah je macam belum 100% recover lagi.
  • Dan yang terbaru sekali, minggu lepas, dalam demam-demam tu, aku dan Cawan sempat meluangkan masa dan meng'utilise'kan tiket wayang free (sumbangan Nuffnang), tengok movie In Time. Lakonan Justin Timberlake dan Amanda Seyfried. Boleh tahan jugak movie ni, walaupun ada part yang tak logic, tapi aku layan gak. Dalam movie ni, masa tu ibarat duit, sapa ada paling banyak masa, dialah yang paling kaya dan hebat sekali. Sapa yang tak de banyak masa tu, maknanya diorg tu miskin la, so diorg terpaksa la buat loan kat bank masa, atau kerja untuk mengumpul masa, demi menyambung nyawa masing-masing. Lepas tengok movie ni, tetiba je aku rasa Justin Timberlake cam hot plak..cewah...

Aku malas nak review panjang-panjang, korang p la tengok sendiri review kat sini --> IMDB (ok tiba-tiba je aku terasa nak layan lagu Justin Timberlake ..JUSTIN TIMBERLAKE TAU, BUKAN N'SYNC!!!!)


14 comments:

kemang~ said...

1 family demam?

semoga shat seperti sediakala.. amin ;)

Janggel said...

Demam?? amboi cepat je ko kan kemang...ehem ehem..taknak jengok aqilah ke??? hahahahhaa

BlueEwoke said...

Kemang: Ha a..janggit ngn Aqilah la punya pasal..abis satu isi rumah demam... Alhamdullilah, udah sihat seperti sediakala nih.. cewahhh (berkat doa ko kemang) huhuhuh

Janggel: Hahahaha..lawak la ko nih..terbatuk kemang tu karang ko suh dia p lawat Aqilah...

Ely Hasrul said...

byk nye projek ko.. aku tokleh byg rmbut ko.. so aku bayang ko selimpangkan tudung aje lah hahahahaha

Biqque said...

projek gempak kah???

BlueEwoke said...

Ely Hasrul dan Biqque: Hahaha selimpang tudung pun boleh. Project nak menegangkan benang yang basah, tengok sapa betul ke salahhhhhhhhhhhhhhhhh...baru sedap sikit nak argue memanjang ngn Cawan tuh..kalau tak dia pijak2 je aku nihhhh hahahahah...

Ha jaga! jaga! (sambil sinsing lengan baju)..

bdk2 @ John said...

Na, aqilah umur brape?

Lily Riani said...

john nak calit awal2 si aqilh tuh le? ehhehheh.....

curioler pulak proyek ko nih .... tak baik menyaspen kan travelholic sedomia.

chup! kemang pun chup aqilah ke???

BlueEwoke said...

bdk2: Umo Aqilah baru setahun jagung. to be exact setahun 4 bln...ha ngapenye???

Lily: hahahahah ala projek runcit-runcitan je hahhaha..

Anonymous said...

1 family demam...sian Aqilah
aku yg bujang trang tang2 niii pun dh 2 miggu sakit krongkong ni ....
mkn ubat btul2 aqilah bg cepat baik...

PENJEJAK AWAN

bdk2 @ John said...

owhh yeke? bukan ape aku belikan baju utk dia tnda terima kasih kat mak bapak die sbb kasik pnjam lens. hihi..

hrp2 muat lak. kaler pink?

BlueEwoke said...

Penjejak Awan: Haa lama ko menghilang, mana pi? Aqilah dah baik dah ni, dah berlari ke langit dah dia hahaha..

bdk2@John: Laaa susah2 je beli baju Aqilah, pink ke merah ke, ijo ke, dia balun je. time kasih daun keladi (aqilah kata)

Anonymous said...

aku sibuk sikit sminggu dua lpas....sempat tgk2 blog sjaa x smpat nk tggl komen....alhamdullilah sihat dh aqilah....

Anonymous said...

aku sibuk sikit sminggu dua lpas....sempat tgk2 blog sjaa x smpat nk tggl komen....alhamdullilah sihat dh aqilah....

PENJEJAK AWAN