Friday, January 14, 2011

Aqilah Portraiture


8 Jan 2011 - Aqilah & Auntie Biqque @ Wedding Nizam & Ainey, Ipoh. Masa ni Aqilah dah mula rimas, sebab pakai baju kurung. Dapat je dia kat Auntie Biqque, haaa amik ko..abis kena selak-selak, seksi meksi la Aqilah tengahari tu. Dan akhirnya, terlucut jugak kain baju kurung Aqilah, sebab nak mengurangkan ke'panas'an dan ketidakselesaan Aqilah tengahari itu.. (Auntie Biq, jangan lupa share gambar 50D yang ada muka Aqilah yek...tag daddy saya dalam FB tu nanti, saya nak glamer gak :p)

 11 Jan 2011 - Gambar diambil dekat waktu senja, aku baru je balik dari office. Tengok dia macam comei sangat lepas bangun tidur, tak buang masa, terus capai camera, dan snap moment ni..huhuhuhu..(muka bangun tidur memang terserlah!!)

13 Jan 2011 - Diambil selepas Aqilah mandi pagi. Hari ni pakai cun sikit, sebab daddy Aqilah nak bawak Aqilah jalan-jalan kat Midvalley lepas antar mummy pergi office (tak aci berjalan berdua je diorg nih!!!). Kasut H&M Aqilah yang beli kat HK hari tu dah boleh pakai. Muka Aqilah masa ni macam sopan je huhuhuhu.. (control ayu le tu)


~ Aqilah January 2011 ~

7 comments:

Biqque said...

50D tu, kena mintak kat uncle sharul, dia kan lambat dan kedekut! geram tau auntie biq hahaha! dpt kat auntie biq nanti, haruslah auntie biq tag!

aqilah mmg seorang budak yg baik dan comel! tak sabar nak bawak jalan! jgn nangis tauuuuuu :D

Laney said...

huuu aik takkan dah boleh duduk kot?

BlueEwoke said...

Huh..uncle Sharul ni memang!!! Kita jgn kawan dia.. Ye, Aqilah memang baik (kadang2 nakal jugak) Tak sabar nk bawak jalan?? Hah bagus la auntie Biq tak sabar, pegi buat latihan kuatkan pinggang hehehe, saya udah makin berat nih!!

Mesti la dah boleh duduk...kan super human saya nih!!

Lily Riani said...

nih ler latest gambo gadis melayu terakhir yek.hehehhe

Ely Hasrul said...

wahhh comelnyeee aqilahhhhhhhh

sami kim salam..

BlueEwoke said...

Lily: Hahahah terakhir la sgt!! :p

ELy: Aqilah pun kim salam kat Sami..huhuu

Anonymous said...

comelnya...rasa nak cubit2 pipi tu...ohye i ada baca pasal palster syiling tu boleh tak bg no contr indon tu...i nak msk umah baru nnti..tqvm..emailakan kat : azwany76@yahoo.com