Monday, January 3, 2011

I Love Click : My Best Travel Picture Contest!



1) Create an entry with this title : I Love Click : My Best Travel Picture Contest! - Done

2) Copy paste the contest BANNER into your post and LINK BACK to this post. - Done

Click banner bawah nih kalau nak tau pasal contest tu..

3) Pick your BEST photo and briefly DESCRIBE about it. - Done

Gambar ni diambil masa Sekupang team pegi travel ke Gold Coast. Lokasi sebenar gambar ni kat Byron Bay, cun gila tempat ni...dan yang paling bestnye jugak, dalam ramai2 member kitorg pergi ke GC tak penah lg sampai ke sini, balik2 diaorg cuma tau Movieworl, Dreamworld, Surfers Paradise huhuhuhuh, tak ke boring namanye tu??? Dan yang paling tak boleh lupa, sekali lagi aku mengalami allergic reaction just before kitorg nk bertolak ke sini. Tension beb, mata bengkak, sampai tak boleh bukak, sepanjang hari kena pakai shade, even kat dalam mall pada waktu malam!!!! Gambar ni pun bukan senang nak capture, entah attempt yang ke berapa kali baru dapat, ada yang tak nampak muka, ada yang tak ready nak lompat, jenuh gak la setting camera..dan hasilnya, gambar ni lah yang termantop sekali huhuhuhu... Tapi reason yang paling best pasal gambar ni, adalah sebab semua geng Sekupang turut serta, memang happening habis!!!!!



4) Be my follower. (Optional but it's a bonus :) - dah berkurun pun jadi follower

5) Leave a COMMENT of your link entry, in this post. - Done!!

5 comments:

Lily Riani said...

seronok kan travel ramai... bila recapture memories if nostalgic gitus.

btw, i pun buat contest (konon ler), if ada masa masuk and try ler yek.

Biqque said...

hahahahaha u tau tak, sharul katanya nak guna gambar ni for contest! kahkahkahkah!

ok, masuk list! tx masuk ok! :D

BlueEwoke said...

Hahahah sharul pun nk masuk contest u tu ke? gune gambar ni jugak ?? hahahahhahaha....suh dia balik kampung...

Lily, Insya Allah, kalu i rajin i pegi jenguk contest u tuh..

3plepl8 said...

lerr...jenuh cari gambar ni merata takde. rupanya kamera cawan ke? adeh....tak jadi la camni.

BlueEwoke said...

hahahahah..puas mengorek..maklum la tahun 2009 keh keh keh..