Wednesday, December 2, 2009

Lagi Berita Terkini...

Disebabkan atas masalah teknikal (internet takde kat umah, tunggu Cawan pegi register hari ni) dan juga masalah kesihatan (sakit ngada2, iaitu malas dan geli geleman), saya tidak akan mengupdate entry trip Phuket-Phi Phi-Krabi kali ini.

Sebaliknya, anda boleh melawat blog rakan travel saya, iaitu Puan Biqque di sini --> Biqque, tapi sayang seribu kali sayang, dia juga agak malas untuk mengupdate buat masa sekarang. Jadi korang semua, kene tunggu sampai dia jadi rajin. So marilah kita sama-sama berdoa, moga2, Biqque mengupdate blog dia pasal trip Phuket-Krabi secepat mungkin..Amin...

*****************************************

Sedar tak sedar, sekarang dah masuk bulan December, macam sekejap je masa berlalu. Rasa cam baru je masuk tahun 2009. Adakah kerana terlalu sibuk sampai tak sedar masa berlalu? atau pun terlalu joli sakan sampai lupa haribulan? hahahaha, sendiri mau ingat!! Plan untuk 2010?? emm masih terlalu awal untuk dirancang. Tapi yang pastinya, apa yang kami rancang untuk tahun 2010, mungkin akan ditunda untuk tahun 2011 (*Wink *Wink ECNARF!!!)..

*****************************************

9 comments:

biqque said...

kahkahkahkah! siap divert gi blog i tuuuuu! tak tahannnn! hahahahaha!

ok, sabar2...saya tengah nak amik mood ni...(tarik napasssss, lepassss)...skarang tengah berusaha utk upload gambar kat fb...agar mudah utk saya bercerita sambil anda semua tengok gambar (sape yg nak muntah tu, jgn tgk k)

:D

ECNARF tu KENAAAAAAAAAAA jugak jadi, tak kira!

Lily Riani said...

i was waiting for the phuket blog, it was years since the last time i've been there... i ehard =dah ada hard rock hotel pulak tuh...

btw, mual? pregger?

apa tuh ECNARF? hv u tried googling that word... the answer is kinky siut.

Ely Hasrul said...

aku dh hangin tunggu blog biqque, ropenye ko pon nk divert cesss. aku ade dgr berita gembira pasal ko ngan cawan tapi aku super pelik sbb yg menyampaikn berita itu ialah papi. mana la laki aku dpt berita2 sensasi ini. oleh kerana 2010 korg berehat, aku pon nk berehat. faktor utama sbb kewangan dan utk pesediaan rumah. tapi kitorg berehat kat redang la march depan. hehhehehe

Ely Hasrul said...

opsss lupe la plak nk ucapkn 'tahniah' atas berita gembira itu. aku xmo sebut sbb aku xtau kebenarannye. betol ka?

kalu org jawa dah buat bubur merah & hantar nasik punar dah hehehehe

BlueEwoke said...

Biqque: Ye memang i divert ke blog u jek!!!! ECNARF tu tak kira..apa2 pun mesti mau sampai sana!!!

Lily: ECNARF tu adalah perkataan terbalik. Actually, nama country, yg me and frens ni nk sgt pegi for 2010. Tapi cam kene postpone la, sb fulusnye kene guna byk, so maybe early 2011 kot..Nanti i google pkataan tu, tak tau plak maksudnye kinky hahahaha...

Ely: Hahaha..harap2 bersabar, p marah biq suh dia update cepat sikit!! Berita sensasi tu mungkin ada spy2 yg bertauliah dah kasi tau kat papi kot..hehehehehe...Redang best tu..........

Ely Hasrul said...

la korg pospon jenjalan 2010 biq pon pospon ka? nih nk marah nih! aku nak magnets! di manakah keadilan kalu gitu???

Lily Riani said...

ooo.... i ingatkan ECNARF = Englang, Canada, Netherland, America, Romania, & France. rupanye satu jek.... tipah tertipu. ehhehhe....

kalau negara tuh i boleh tulun, dah gi 2 kali, but personally biasa jek... few friends yg baru balik pun same sentiment, but itu i. u guys might enjoyss... kalau nak gi capital dia ajek, sonang sesangat, but i suggest kalau nak ambek jenis 2-3 minggu cuti tuh, lebih baik u extend sampai ke NODNOL ke, LESSURB ke or MADRETSMA ke. is this how it's suppose to be written? ehehheee..... senang, sesungguhnye i tak tipu... u nak ke NEDEWS pun boleh, i beli tix from NEDEWS to ECNARF dulu RM200+ jek... low cost carrier dia bersepah giler, byk option.

Cawan said...

update page nk postpone, beli ticket pun pospone.. hey, mcm xpercaya jek.. dlm negara pun masih banyak belum diterokai.. Cuti2 Malaysia..

biqque said...

lawak la lily hahahahaha! abih sume negara u terbalikkan! hahahahahahahahahah! i'm luvin it!

skin, aku tak cite kat hasrul weh...mesti dia baca comment2 kat blog na :D ambo tok saloh!