Friday, December 25, 2009

Phi phi

3rd Day










4th Day








11 comments:

biqque said...

cantik ar gambarrrrrrrrrr! nakkkkkkkkkkk!

ET said...

nice....
panorama yang cantik..
maha suci Allah...

mummy haziq said...

emm..cantik gamba..tapi..apasal gmbr aje..citenye mana?...huhuhuhuhu

biqque said...

citenyer telah di divertkan ke blog saya sebab na akan muntah bila bercerita :D

http://biqque.blogspot.com/ ye, sila, sila...

Cawan said...

terima kasih biq.. ha ah, sape2 nk bace perjalanan biqque ngan chawanna, kena refer blog sebelah..

and masih ade bnyak lg pic x upload.. nk minta tolong biq jugak ni..

Lily Riani said...

yg api2 tuh kat mana, am going in may10

cheWan said...

cantik ikan2 tu..
macam dalam 'fishville' lak..
rupa mcm ikan bawal, tapi bercorak belang2..
cantiknya...

BlueEwoke said...

Lily: Api2 tu show kat Phi Phi Island. Kebetulan lalu situ nk balik bilik nampak ada org main api tu..singah jap duk kat tepi amik gambar..

Che Wan: Memang cun ikan2 kat situ, tapi time ni ikan sarjan tu je bnyk..yg lain2 agak kurang

biqque said...

usah risau usah gundah...layari blog saya kat http://biqque.blogspot.com/ dan cawan, link utk gambar pun ada skali :D cuma gambar camera korang la tak dpt2 lagiiiiioooooooiiiiiii...

Mr.Cool said...

salam..

suker giler movement api tew.. camner ek shoot?.. ajarin sy peliss..

iso bapeR? shutter speed? guna tripod??.. neway camera aper ekk?..
guna flash?

sury2.. banyak lak s0klan.. hehe

BlueEwoke said...

Salam Mr.Cool,

Hmm gambar tu shoot pakai slow shutter, ISO 400, tak gune tripod letak atas meja je, flash tak gune pn.

Yang ni tak pakai DSLR, cuma pakai Olympus pro compact je :)