Thursday, November 12, 2009

Berita Terkini

Rasanya macam dah lama sangat tak update blog. Satu sebabnya, sebab tiada cerita yang nak dikongsikan. Keduanya, sebab sibuk sangat di office, macam-macam kerja kena siapkan, bulan ni, bulan terakhir kat project nih, so semua kerja yang masih pending ke, apa ke, harus la disiapkan sebelum esok. Ye esok!!

Semalam masa keluar promo AA, macam tak berapa sempat nak tengok setiap jam. Dah la tu, cuba punya cuba, asyik error je!! Eii sakit hati betul. Hari ni cek lagi, macam error jugak. Emm tak pe, tunggu minggu depan je la cam nih!! Ada tiket, ada la, kalau tak da, tunggu lain haribulan!! (Arggg sakit jiwa sekejap).

Semenjak sibuk ni jugak, aku dah lama tak menjenguk dapur. Nasib ada Si Cawan @ tukang masak yang sangat berbakat. Setiap hari menu yang dihidangkan, mesti ada kelainan. Tadi dia message cakap hari ni menu tomyam!!. Arggg belasah la..tomyam ke, telor goreng ke..aku layannn..janji aku tak ke dapur uweeeeeeeeeeeeeeeeee....

Emm minggu depan dah nak pergi bercuti .. Ha terasa cepat pulak masa berlalu. Tiket dan hotel reservation semua belum print lagi. Beg dah pack, cuma ada tingal sikit-sikit je lagi. Minggu ni la siapkan..

Alamak duit Thai Baht tak tukar lagi..huuhuhu..so kemana kita weekend nih?? Jom jalan-jalan tukar duit!!!!!

4 comments:

3plepl8 said...

port tukar duit dh jumpa...dkt ngan umah je hehe....nk tau rate call je then if murah suh reserve. senang skit kerja.

Ely Hasrul said...

sedep tuh menu tomyam hahahahha.. kitorg nk g bangkok krismas neh.. aku xsemangat sbb xdek duit.. zzzzz

BlueEwoke said...

wah bangkok!! duit tak de? tak pe, nanti ada la tu, duit boleh dicari:) jgn riso..

biqque said...

patut la tak online, bz ek!

wah cawan masakkkkkk? nak rasaaaaaaaaa!

sok pegi phuket woiiiiiiiiiiii! bestnyerrrrrrrr!