Friday, April 11, 2014

Blackout: #Travelholicawesome and Friends Back To Nature

Trip ke dua kami bersama untuk tahun ni! Tak sia-sia ada president baru, banyak aktiviti di'gorgonizedkan' untuk kami hew hew hew..iya???

Ke mana kami kali ni? Jom tengok sedikit hint kat bawah..


1. Tempat ini dinamakan sempena nama serangga yang suka menyanyi di  kawasan hutan tersebut.
2. Sebahagian kawasan ini masih lagi kawasan larangan, dan berada dibawah pengawasan tentera dan polis!
3. Kaya dengan khazanah alam (flora dan fauna)
4. Perlu permit untuk masuk ke sini.
5. Tasik buatan manusia antara terbesar di Semanjung Malaysia selepas Kenyir juga di sini!
6. Tempat ini juga merupakan antara hutan tropika tertua di dunia.

Ha tak cukup lagi hint ni? Boleh teka ke??

Dan paling istimewanya, trip Travelholicawesome kali ini disertai oleh kawan-kawan Travelholicawesome yang terpilih hehehe.. nak tahu siapa? kita tunggu entry akan datang okay!


7 comments:

Ren said...

Gitewwww pegi tak ajak!!!!

Mie said...

Ren... jangan nak drama sangat...hehe

Lily Riani said...

OMGGGGGGGG..... ada teki solang kata! #eh teka ayat! #eh teka teki! #eh.... nak ikuttttttt....

bawak kopi caramel machiato satu please.

Muhammad Khairuddin Lim said...

Hutan Belum, Tasik temenggor...kat gerik tu...hihihi

Naramas Aman said...

Sorry akak tak dapat join you all, tapi jangan serik ajak akak lagi ya....tapi bacalah versi cerita akak dalam blog ya

NordiNabilah said...

hurmm.. camane ye boleh join family travelholicawesome nih.. teringin la.

Time Traveller said...

Eh dah balik ke belum.. macam mana nak apply nie :P