Thursday, August 18, 2011

Random Pics from Lumix

Hasil gambar dari compact camera Lumix lepas dihantar servis. 
Last used masa pegi Phuket-Krabi 2009 :)

Tak berjenis..

 Cik Aqilah iftar

 KLCC from PV12 - test night mode with tripod..not bad ler hasilnye

 Out of focus on purpose..ecehhhhh




Hmm kena test utk siang hari pulak.. 

12 comments:

Ely Hasrul said...

alaaa aqilah tu mengoda nyeee

BlueEwoke said...

Aqilah memang mengoda sokmo, dengan air liur dia meleleh2 mcm air paip tu ha..hehehehe

Biqque said...

gile cantek hasil lumix compared to ricoh i yg hilang itew...

kemang~ said...

lawo gambo klcc tu..ngeh2

Lily Riani said...

model apa yg ni... am so use to canon.

BlueEwoke said...

Biq: Marilah bertukar kepada Lumix..hehehe

Kemang: Hehehe amik gambo KLCC dari rumah je..

BlueEwoke said...

Lily: Ala model lama dah ni, tahun 2009 beli - model Lumix FS15. Murah jek pun hehehe.. :p

AKO @ retna said...

eh kita pakaii Lumix juga... tapi photo malam mmg tak reti lagi nak adjust....

BlueEwoke said...

Ako: Malam pakai tripod jek, sb night mode dia memang tak leh goyang langsung, dpt tangan parkinson cam i ni, confirm gegar sokmo hahahah..

Edy Zaidi said...

great pics....thumbs up!!!

fatt said...

chantek la gambar...nak beli lumix la seketoi pasni

BlueEwoke said...

Fatt: Beli2..nk raya nih hehehe