Wednesday, August 3, 2011

Status Hotel yang Diiktiraf Halal

Dah ada plan nak berbuka puasa di hotel yang berstar-star bersama rakan-rakan? sedara mara? tok nenek? jiran-jiran tetangga? Emm bagus la tu.. the more the merrier kan (makan-makan jugak, tapi jangan lupa benda WAJIB tu, kang sia-sia je puasa) hehehe.... Ha satu lagi, sila check dulu status halal hotel-hotel tu, jangan main sebat je ok??





Boleh cek di --> Senarai Hotel yang diiktiraf Halal



Sekian terima kasih..Selamat Berpuasa DAN JANGAN PONTENG PUASA!! 



3 comments:

kemang~ said...

slmt bpuasa chawanna :)

Biqque said...

ha minggu ni kan? sape tak bleh, lantokkkkkkkkkk!

BlueEwoke said...

Selamat Berpuasa Kemang!

Biq: Mcam tak jadi je minggu ni. Kite postponed ke minggu akhir puasa nampak gayanya. I dah booked online tempat tu. Tunggu diorg call balik je.