Wednesday, July 27, 2011

Sleeping Bag

Look what I found.............





Comel tak??

Banana Sleeping Bag
RM 65.00



Colorful Caterpillar Sleeping Bag
RM 75



Penguin Sleeping Bag
RM 60


Agak-agaknya Aqilah The Monster tu mau tak duduk diam-diam dalam sleeping bag ni nanti masa kat NZ?? Hmmmm.. (sambil menggaru dagu).. Kalau la ada saiz untuk adult, confirm aku amik yang colorful caterpillar untuk diri sendiri huhuhuh, suka warna warni nih..




...............................................

Countdown ke New Zealand makin hari makin kurang.. tak sabar! tak sabar! tak sabar! Ok kasi cuci mata sikit untuk trip New Zealand kepada sesiapa yang nak pergi tak lama lagi tu..termasuk la aku nih :p


Mt Cook

Queenstown


Haihh meloncat-loncat dah ni tgk gambar ni...hehehehe





11 comments:

Biqque said...

comel la sleeping bag tuuuuuuuuuuu! serius, if ada utk adult, i pun nak gak :D

beli la satu utk aqilah! :D nanti gi europe dah tak yah beli dah...

BlueEwoke said...

ha malam ni i tunjuk gambar ni kat Aqilah, tgk mana satu dia tikam! hehehe..

Ely Hasrul said...

aqilah pilih yg caterpillar! percaya lah!!!!

kemang~ said...

caterpillar lawaaa! baideway nanti nak kirim poskad nz lah,, bulihhh ? :D

BlueEwoke said...

Boleh kemang..tak de hal.. nanti sambil2 i antar ke rumah sendiri, i antar la utk u sekali.. :)

TottyMatAli said...

bli yang catterpillar haa, comel. tak pun yg penguin. huhu. ade juai mane nih?

BlueEwoke said...

Yona jumpe sleeping bag tu kat sini http://www.lelong.com.my/kx/sleeping+bag.htm

Kene beli online kot..tp website lelong tu cam tak convincing jek!

Iskandar said...

salam puan empunya blog,
bila nak ke NZ? saya juga akan ke sana masa 1st week RWC nanti...

BlueEwoke said...

Salam Iskandar, Insya Allah 14 Sept ni berangkat ke NZ :)

Lily Riani said...

wuit, you all balik i travel lak yek.... blog entry sambut menyambut ler nnt with all the travel stories mories

BlueEwoke said...

Lily, u pegi Greece bile?? After raya ke? Hehehe confirm la jenuh nk baca and tulis blog entry nanti nih..hahahah