Monday, July 18, 2011

Santai Ahad bersama Adi Putra

Lihat siapa yang saya jumpa kelmarin.. hmmm..



Nasib dia tak sombong.. 

Melayan fans..from one table to another ok!! 



Godek apa la agaknya tu...


I end up bersembang dan beramah mesra with his wife ok!! not Adi Putra himself, sebab Kak Aida sangat friendly, first time jumpe terus sembang macam dah lama kenal..huhuhu..



Hmm kan ke bagus dapat jumpe Johnny Deep macam nih... ye dak??

Nota 1: Dulu minat gila kat KRU zaman2 sekolah, sampai hari ni tak pernah jumpa..huhuhuhu..
Nota 2: Mr. Cawan, thank u for EVERYTHING.. heart U..



Photo oleh En. Cawan saya.. :p

24 comments:

kemang~ said...

huyooo, mr cawan x jeles kaaa? :D

BlueEwoke said...

Mr Cawan saya sporting abis :) dia rileks je, tak goyang sikit pun hahaha

Wizana binti Abd. Jalil said...

na ni yg ghatering IS221 ke? tgk gambr tu mcm ada kak hid je?

BlueEwoke said...

Haaaa tu la..orang suh datang gathering IS221 tak mo..jual mahal...haaaaaa haaaa tak tahuuuuuuuuuuuuuuuuuu..

Biqque said...

OOOOOOOOOOOOOOOO MMMMMMMMMMMMMMMMM GGGGGGGGGGGGGGGGG!

I HATE YOU!!! U MET JOHNY DEPP AND NOW U MET ADI PUTRA!!!

OOOOOOOOOOOOOOOO MMMMMMMMMMMMMMMMM GGGGGGGGGGGGGGGGG!

Akeyla Frr . said...

Wuuuuu ;D

BlueEwoke said...

Biqque: Apsal u tak online hari ni.. I bersusah payah remote dr opis, thru pc kat umah,semata2 nk ym..Hahaha jgn dengki!! Johnny Depp tu patung je huhuhu..

Akeyla: wuuuuu jugak :p

Laney said...

wah wah wah.. kat mana jumpa dia tu?

TottyMatAli said...

kat restoran depan PV12 nih haaaa. jalan kaki je pegi sane. sanggup tinggal Aqilah sbb nak jumpe adi putarr haaa. huhu :p

BlueEwoke said...

Hahahahaahah.. jumpe kat Melawati daaaa

BlueEwoke said...

Aqilah tido ha.. mana leh ikut..

Cawan said...

Adi Putra bila duk sebelah aku boleh 'makan ni.. boleh jadi sarapan aku.. hha haaa...

cume dia tak boroi jek.. kalo tak body figure lebih kurang laaa.. :p

BlueEwoke said...

Hahaha..buweekk..perasan!!!!! Ok tinggi memang lebih kurang je, cuma dada dia lagi bidang dari u, dan dia jalan dgn posture yg betul. U jalan cam slouch sikit, cer try jalan betui2, mesti leh challenge dia hahaha.. Jgn lupe perut kasi kempis sikit. Bicep dia pun besar dr u, u kena angkat i tiap2 ari kalau nk bicep mantap mcm tu ok?? Confirm i jilat u tiap2 ari huhuhuhuhu

Biqque said...

hahahahaha bleh makan ek cawan? lawak sialllllllllllllll! buduh aku dah gelak sampai nak jatuh kusi niiiiiiiiiiiiii!

ok2, u mmg hensem *uhuk* tapi dilupa jangan, adi putra bila berambut panjang je baru i suka tau!

BlueEwoke said...

Hahah cawan tu perasan lebih..usah layan.. Puji pun jangan, nanti kembang kempis..menyampahhhhhhhhh.. Ye, apa nk buat, Adi Putra berambut pendek skrg nih, terpaksa la tgok jugak :))

Biq..bila nk gosip lagi nih..adooii susah betul la..

AKO @ retna said...

best nyaa!!!
suka gak dia ni....

psstt aha kita pun minat KRU... tingin gak nak bertentang mata tapi....

BlueEwoke said...

Hahah lawak la Ako nih.. Tu la dulu minat KRU, tapi sampai sekarang tak penahhhhhhhhhh jumpe.. ish ish..

Laney said...

aku pernah jumpa KRU.. eh yusry je.. tengah shopping ngn erra.. aku lagi advance la.. nasib aku tak minat si adi putar ni ha~

wa said...

pnah jumpa kru n bergambar ngan kru masa zaman sek men ...hihi

siss, best baca siss travel bwak aqilah gi india..masa tu dia brapa tahun ek ?..
nak bwak sikecik gak gi ND n Kashmir nanti

BlueEwoke said...

Laney: Heleh..tah bile masa dia jumpe..tipu!tipu!tipu!

Wa: Aqilah p India umor 7 bln. Cuma kat sana udara kotor dan dusty, so budak2 senang dpt batuk n selsema. Prepare la ubat2 tu. Nak pegi nye bila nih?

Lily Riani said...

JELESSSSSSSS in caps tuh...!!!!! argh...... kat mana ni!!!! BENCI

BlueEwoke said...

Hahaha bersabar la lily.. Kat area Melawati ni.

juanita said...

Ni apa event neh..eheh..eh da temban da wife adi putra :)

BlueEwoke said...

takde event apa2 pun eta..saja2 jumpe jek..