Saturday, July 16, 2011

Koleksi Mini

Apa yang korang buat, kalau dekat office semua medium komunikasi di WWW telah diharamkan?? Tension? Depressed? Sudah tentu!!! Jenuh aku cari software, segala proxy web gara-gara nak berhubung dengan kawan-kawan di cyberspace, tapi malang, satu pun tidak berjaya!!! (takpe, sampai Ogos je aku kat project ni, bersabor la banyak2 ye..menyedapkan hati).. Jadi bagi mengubat kekecewaan itu, aku telah meng'utilise'kan masa lunch untuk me'MINI'kan koleksi-koleksi gambar yang ada dalam lappy ni..


 Langkawi, Malaysia

 Somewhere in Jaipur, India

Byron Bay, Australia

 Agra Fort, India

 Hong Kong

 Tegalalang - Bali, Indonesia

San Remo, Australia
 
Street of Hong Kong

 Kuta Beach, Bali, Indonesia

Krabi, Thailand

Phuket, Thailand


Amacam? ada rupa mini ke? Hmm kalau takde kena cuba lagi la nampak gayanya..hehehe.. 


9 comments:

TottyMatAli said...

uish. boleh ajor muni buat pulak. huhu

BlueEwoke said...

hahaha..jadi ke mini nye tu? tak jawab pun?? kelas tutorial RM 20 - 1jam ok??

TottyMatAli said...

aii, tak cukup ke muni jage aqilah ni tiap2 hari haa? ade yang lawa, ade yg tak berape miniature sgt haaa.

bdk2 said...

1 word....CANTIKKKKK~~~~

BlueEwoke said...

bdk2: Hahah terima kasih, thank you, merci! :)

Totty: Ok nanti cube lagi sampai jadi lagi cun, mana2 yg tak cun tu..

kemang~ said...

ngihi..tilt-shift ? nice try, lawa :)

BlueEwoke said...

ye kemang, tilt shift..saja try2..

Biqque said...

miniature effect! i suka gile ok!

BlueEwoke said...

Tu la..cam syok je tengok mini2 ni..gerammmmmmmm!!