Tuesday, December 21, 2010

Wawasan 2011

Tahun 2011 makin hampir. Ini bermakna...

1. Umur makin meningkat ke angka 3+. (Huhuhuhu..tak percaya..tak percaya!!! cuba amik calculator sat..nak kira..hehe)
2. Kena tambahkan lagi ilmu di dada (ilmu akhirat especially, ish ish..bila la nak berubah ni!!!!)
3. Nak pergi tengok Taj Mahal (yahoooooooooooooooooooo)
4. Cita-cita dari zaman sekolah nak jejak kaki ke Kiwiland, bakal menjadi kenyataan.. (yipeeeeeee yabeda beduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu)
5. Genap 3 tahun anniversary aku dan Cawan (July 26)
6. Kitchen cabinet mesti kasi up kat dapur tu.... (dah overdue lama dah ni...ada sesapa nak sponsor???)
7. Percubaan untuk menguruskan badan untuk yang ke 27893 kali... (harap-harap jadi laaaaa)
8. Kena banyak meng'utilise'kan gym dan swimming pool kat bawah tu, kalau tak sia-sia je bayar maintenance tiap bulan.. (Cawan, please take note)
9. Travel plan untuk 2012, mesti kena draft.
10. Savings untuk Aqilah WAJIB mencapai angka yang diidam-idamkan.

Adakah akan menjadi kenyataan? Kita tunggu 2011 dulu..

3 comments:

3plepl8 said...

wawasan #9 tu, ke mana??

BlueEwoke said...

Wawasan #9 tu mungkin yang jauhhhhhhhhh jauhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sikit....

Cawan said...

Selamat datang 2011.. tengok bunga api kl dr rumah jek :)

Bukit Bintang, Dataran, KLCC ngan Wmaju.. he he..