Tuesday, December 14, 2010

Dia yang masih menabur bakti..

Hasil usaha gigih si Totty membuahkan hasil...emm sejuk hati nih tengok hasilnya, walaupun tak pro mana, ingat dah nak let go je si Oly**** tu, tapi cancel la....huhuhu boleh angkut pegi Delhi nih..




p/s: Cik Totty, teruskan study manual2 dan tutorial tu yek, kasi pandai main manual, nanti kita share duit angkat yang lain plak hahahahahaha..tp guna duit Muni, Yona pinjam jek :p

P/s: En. Cawan, jangan terkejut beruk kalau terlihat shutter count makin berkurangan, kalau terlihat ada gambar bukan-bukan hala dlm D90 tu, bukan si isterimu yang buat, tapi adik iparmu....dia berexperimentasi katanya..

P/s: En. UFO, sila la belikan cik Totty, camera utk birthday present/hantaran tunang/hantaran kawin, nanti abis pulak camera kitorg kena lenjan..huhuhu

15 comments:

Totty.Mat.Ali said...

aiiii.. muni pulak yang kena bli ke ha?
hish, muni blom sentoh lg D90 tuh haa, baru satu malam je muni sentoh. hehehehe :p

Totty.Mat.Ali said...

mane bole angkut ke delhi, muni nak bawak balik penang haaaaa. pektis kat sane pulokk :p

BlueEwoke said...

Ewah..lawan tokeh nampak...

Cawan said...

Mmng menarik hasil nampakkkkk.. berani betul masuk dlm flickr!!

Totty.Mat.Ali said...

biase la. baru nak berkecimpung haaa. nanti mane tau bole bukak bisness photography pulok kee~ kui kui kui

Laney said...

letak watermark.. kang kene curik pulak~

Totty.Mat.Ali said...

uishhh, tape~ gambo idok hebat mane pun haaa, ta payoh nak ber-signature signature. laen la jadik photographer terkenal, baru la kne ade ape? watermark~ kui kui kui

Cawan said...

mmng berani dlm flickr sbb umum bleh nampak camera data exif, camera type, setting.. dan tak lupaaaa... Software Editor.. jeng3..

Totty.Mat.Ali said...

exif itu bisa di sorok la haa kat setting nye. tapi, kan sets tuh pun da dinamakan "i'm an amateur" jd tade la public expect yg lebey lebey~ huhuhu

Cawan said...

nice :)

BlueEwoke said...

Ha Exif tu tak yah la hide, leh share2 settings semua..

Biqque said...

hamboih laaaaaaaaaaa...takpa2, tunggu la i kuarkan sebijik lagi slrrrrr...opsssss...

3plepl8 said...

i nk kuarkan slrpppp je..

BlueEwoke said...

emm slrppp pun best huhuhuh

en_me said...

nak beli dslr pown kena bajet kanns.. ehehe