Tuesday, June 29, 2010

Pics @ 8 months ++

Gambar ni diambil masa kat KLCC, shopping barang baby sikit time tu, so Cawan amik la gambar, sebab selalu amik gambar masa kat rumah je. Tapi tak boleh la nak upload kat sini, sebab gambar2 kat rumah *seksi* sikit, tak sesuai untuk tontonan umum..heheheh

Masa ni control gila, konon-konon tengah duduk nak rileks la, padahal baru je sampai, tapi sebab nak ambik gambar, belakon2 la sikit, so tak de la obvious sangat kan :))

Masa ni dah 8 bulan ++ pregnant.. Ada banyak lagi gambar, tapi mostly banyak candid je, sebab tak kuasa aku nak posing2 kat KLCC tu, segan orang tengok, macam indon tersesat jek hahahaha

Besar gila kan? 68 kg dah time ni!!! Tu pun sebab hampir 3 bulan berat badan tak naik-naik sejak dari 5 bulan..kalau tiap-tiap bulan naik, alamatnya mau sampai 70++ kg...

9 comments:

mummy haziq said...

heheheh..comel ko...hot mummy....

mummy haziq said...

brjaya jugak ye ko maintain semua..kaki lengan semua x naik..tapi perut x bleh le maintan kan..hehehhehe

BlueEwoke said...

hahaha perut kalau maintain tu, tak tau nk ckp apa la..victoria beckham pun kalah nanti huhuhuhuh....eh ada gak benda lain tak maintain..tang tut..membesar dengan jayanyeeeeeeeeeeeee

BlueEwoke said...

eh cube ko tgk betui2..muka aku pun tembam gak...slalu kene cubit ngn cawan..dia kate bulattttttttttttttttttttttttttttttttt

mummy haziq said...

tetek besa adelah aset yg trhebat dan terseksi...hahhaha..tembam tapi comel..tu le serinyeeee....

BlueEwoke said...

hahahaha, betul2 aset tuh....tembam tapi comel..emm i like!!!! nyam nyam

Biqque said...

i masih rasa perut u tak besar sebab 'ada' yg lagi besar huhuhuhuhuh...

BlueEwoke said...

hahaha jahat biq..eh eh...

Lily Riani said...

ahhahaha......dah soon dah....congrates in advance. btw, 68 still kurus dari i ok. i 70++