Tuesday, May 11, 2010

Our Precious..


This is our precious at 6mths, and it’s a girl uwee..heheheh, & dah pandai suck her thumb sambil tersengih. Lihatlah lengan dia itu, tak sabar nak picit dan gigit dia nanti.. Mula-mula Cawan tengok gambar ni, dia cakap baby macam alien!!! Huh..evil betul..belum 100% siap lagi rupa bentuk, of course ler macam alien..haiyaa..

4 comments:

Biqque said...

haah sume baby dlm womb macam alien bila tak siap lagi :D

wah pandai senyum tgk camera! kompom suka travel ni naaaaaaa!

Cawan said...

senyum tau2 3D scan, pastu isap jari mcm mummy dia tido jugak..

tp as arini, katenye dh 8 bulan.. duk diam2 ye..

BlueEwoke said...

Hahahah tu la..harap2 dia tersenyum je la nanti bile pegi travel mana2..tak de nak nangis2 uwek uwek...bergambar musti!!!!!

Iye kejap je dah masuk 8bulan!!! Tak sangka....huhuuhu suspen betul..

Lily Riani said...

awww...... kalau gurl sure shopping sakan nye