Sunday, May 9, 2010

Rumah Kuning

Ha, bukan entry pasal rumah sukan sekolah ye.. tp just preview gambar yg dh lapuk sket ni.. Platinum Lake Condo Pv12.



* view ngadap ke blok B, bawah tu pool, taman menan, gym and dewan.

--------------------------------------------------------------




* night view, ade naga kat tasik depan tu.. uisshhh

-------------------------------------------------------------------



* internal yg bersepah, hanye ade carpet baru jek.. kah kah..

lepas dh masuk rumah ni mmng lega bnyak la, makan minum tido semua cukup.. and cawan tgh berlawan menambah berat badan..

9 comments:

Cawan said...

http://koksiangc.blogspot.com/2010/02/platinum-lake-condo-pv12.html

jumpe jiran blog yang xkenal..

Biqque said...

nak swimming kat situ bleeeeehhhhhh?

cantek view! ada naga? ye ke???

wah kaler dinding cantek, plaster ceiling cantek, sume cantek la! (tiru nizam)

BlueEwoke said...

hahaha ya Allah..naga??? pas ni kalau gaduh ngn u, i leh campak u ke lake tu..padan muka!!!

Adeh, malunye..ruang tamu macam tu pun nak letak dalam blog ke ?????? Biq, abaikan la kesepahan di ruang itu yee..:)

Lily Riani said...

eeee.... cantek... mana gambo magnet bebyk

Anonymous said...

cantik plaster ceiling.. nanti boleh tolong emailkan no. contractor tu .. thanks.
lyana.mustaine@googlemail.com

Anonymous said...

saya pun nk tau jugak contractor tu, kalo bole nk tgk skali design2 yg die buat utk umah akak, TQ

obelixensem@yahoo.com

Sebumbung Fotografik said...

hello.. saye juge one of the owner PV12.. mine is at the 12th floor.. nice to meet you

Min said...

cantiknye, bole share sape contractor x ? tgh survey gak ni, email me at a_surax@yahoo.com.Thanks

anonymous said...

salam tuan,
bole tolong passkan tak no. tel kontraktor tu?
berminat ni...
achok189@yahoo.com

TQ