Thursday, January 14, 2010

Tomei Jr. Di Sini


Ini Tomei Jr. ketika minggu ke 14 atau bersamaan 3.5 bulan. Dah ada bentuk macam baby heheheh. Oh ya, jangan terkejut, Tomei Jr. bukan nama sebenar dia, hanya panggilan manja saja hehehehe..

Lihat perut Tomei Jr tu, macam buncit kan? Hahaha, nafsu selera dia sangat menakjubkan (dia ke, aku?) Selalu request macam-macam benda, saya hanya menurut perintah Tomei Jr *wink *wink.

Disebabkan Tomei Jr jugak, kitorg telah mencapai persetujuan untuk tidak pergi trip ke Hanoi. Bukannya apa, sebab takut saya cepat keletihan, walaupun sekarang ni dah boleh berlari satu blok rumah, tapi nanti pastu mesti penat tak ingat punya. Satu lagi masalah, adalah makanan, Tomei Jr ni kalau dia nak makan sesuatu tu, tak jadi tidak, mesti nak jugak, macam susah la kan nak cari makanan-makanan tu nanti kat Hanoi. Ish ish kesian..

Takpa la mungkin lain kali, diharap Tomei Jr, jugak akan ikut jejak langkah kitorg jadi travelholic yang berjaya suatu hari nanti :)

9 comments:

YOI said...

congrats! cemane la muka tomei jr. nanti..kalau cam na..tomei (:bodek mode:) Kalau cawan..tomotttt...hahaha..jangan mare..

biqque said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhh akhirnya! dpt jugak ku lihat baby itu :D

takpe, ingat janji kita, u pick, we follow! :D

post more scan pics ok!

BlueEwoke said...

Yoi: Aku pun tak tau la muka sapa nanti si Tomei Jr nih. Kalau ikut Cawan alamatnye memang tomot la..hahahahha...

Biq: I akan cube upload dari masa ke semasa. Janji kite? hahahahah..insya Allah di hari mendatang..cewahhh..

Laney said...

owh burn la dua2 tiket tu.. jual2!!

BlueEwoke said...

ko nk beli ke?

Cawan said...

tumpang lalu..

Ely Hasrul said...

xg hanoi forward ke mana pulak trip nye.. forward jgn xforward kang rugi hehehehe.. ooohh si tomei jr sungguh la comel dgn perutnye tuh... xpe pasnih pas pantang terus pektiskan tomei jr. utk jadik travelholic yg berjaya:D

Lily Riani said...

aiks.... for a moment ingat kan bukak kedai emas tomei tadi....comei gak yek, lesung pipit dalam, bulu mata lentik, idung mancung jeles kelihatan...ehehhehe

saad said...

tahniah!! pesal kitaorang scan tak pernah dapat full camtu..