Friday, February 13, 2015

Zafran

Lamanya tak tulis blog, rasa kekok pulak nak tulis-tulis ni. Apapun saja nak share, yang kami dah ada ahli keluarga terbaru. Zafran namanya. 

Nama manja mengada Prince Zafran. Nama tu kakak santek yang kasik, sampai la ni lekat Prince, semoga Zafran tak perasan sangat udah la :)

Zafran lahir pada 12.12.14, berat masa lahir 3.75 kg, lahir secara normal dan sekarang Zafran dah pun genap 2 bulan. Alhamdullilah.

Sebabkan aku berpantang sendirian berhad, dan banyak masa bersenang lenang walaupun tak berapa nak senang haha, aku berjaya la jugak buat sessi fotografi berdua dengan Zafran jek, nak tunggu daddy entah bila kurun la agaknya, entah-entah dah masuk sekolah nanti pun takde gambo. 

Jom tengok Zafran walaupun hasil tak setaraf gambo macam anak Che Ta :((


Umur masa ni, baru 4 hari lepas lahir..

Bakal travelholic kah?



5 minggu




Zafran & daddy, tak leh nak ambik pic daddy dari depan, maklumla takde 6 packs :((, bertabahla Zafran oiii..

Dan ini pic Zafran yang latest sekali, dah cukup 2 bulan dah boleh senyum dan pandai nak agah-agah orang, dan yang paling pasti sekali, Zafran makin terserlah kehensemannya sampai terkalah daddy uweeeee..


Sekian melaporkan...

P/s: Insya Allah next month, Zafran akan start travel untuk pertama kalinya, semoga dapat menandingi jumlah cop passport yong Aqilah huhuhuhu


13 comments:

Iza Hyun J @ paE said...

Tu dia.. Travelholic in the making.. Comel tul tang senyum tuuuuu...

Zilla said...

comeyyyy baby zafran..

MasZuber said...

hensem sungguh prince zafran!!!!

mrs.smile said...

comeynya! tahniah dah bertambah ahli keluarga

Anash said...

siap la itu pipi kena gigit hari sabtu nih
hahahahaha

AjlaA said...

Comelnya zafran

Ann said...

Waa..travelholic junior ni..zafran omel dgn kak yong nak g mn tuuu...

Biqque said...

rakan sebaya daneen n ixora niiiii! siap laaaaa...

masMZ KaKiJaLaN said...

Mana gambar dengan helmet dedi???? Huahuahuaahua....

Ren said...

Wow Prince Zafran!

shah_rule said...

ui zafran dah buka mate besar2.. hehe

tak sabar nak tgk ootd zafran~ ada kah se-diva aqilah.. haha

Naramas Aman said...

Tahniah!

YanTie AhMad said...

alhamdulillah..dah dapat sepasang...comey nyaaa...semoga jadi anak yg soleh ye sayang..