Thursday, February 9, 2012

Misi Singapura: Universal Studio bersama Travelholics

Seperti yang telah diwar-warkan, sebab budget famous macam retis, Chawanna dan geng travelholics yang lain telah berkonvoi ramai-ramai lewat malam 5 Feb lalu untuk misi USS kami. Ok aku tak mo cerita panjang-panjang, sebab aku yakin cerita aku lebih kurang macam geng-geng yang lain, so biarlah gambar-gambar dibawah ini menjadi ceritanya..

Oh ya, sebelum tu, aku juga ada ucapan untuk semua yang terlibat hehehe, walaupun ada beberapa geng yang belum pernah kenal/jumpa, tapi semuanya sempoi belaka, yang dah pernah jumpa almost tiap-tiap minggu tu apatah lagi la kan? So alhamdullilah, walaupun banyak kepala, tapi boleh dikira satu kepala jugak! Itu yang penting sekali :) Tapi kalau ada sesiapa yang terasa hati/sakit hati/tak suka dengan kami, ya ampunnnnnn aku mintak ok!!


Dari R&R Senawang menuju ke R&R Air Keroh. Misi pendeknya, adalah pick up Kak Coco/Anash di rumahnya. Tanggungjawab John di situ, manakala 3 bijik keta lagi, tunggu di R&R Air Keroh.


Sementara menunggu tu, makan cup cake seketul, ehsan dari Lily. Terima kasih daun keladi, sebab kek tu memang sedap dan cantik, nak makan pun sayang..tik tok tik tok masa berlalu, Chawanna masih menunggu dalam kereta dengan harapan cepat-cepatlah abang John tiba di R&R Air Keroh tu.


Dari jam 12 lebih, hingga 2.27 pagi, kami masih lagi di di R&R Air Keroh! Lamakan? Nak tau buat apa? Ada sessi beramah mesra dan makan-makan di food court. Cawan pula tidur dalam kereta, nak kumpul tenaga katanya..


Ha ni benti lagi lepas R&R Air Keroh, sebab semua orang nak kencing hahahhaa, sambil-sambil tu sempat juga ada sessi beramah mesra untuk yang kesekian kalinya..


Akhirnya, kami tiba di tol Johor. Separuh jalan berjaya kami rentasi, tanpa sebarang masalah. Alhamdullilah. Lepak kat surau di station bas Larkin untuk solat Subuh dan aktiviti mengemas dan mencantikkan diri masing-masing hehehe..


.....
........
.............
..................




Ok stop di sini, aku tak mahu bercerita lagi! Untuk gambar seterusnya tentang Journey Travelholics ke Universal Studio Singapura sila layan slideshow dibawah ni sebab aku tak larat nak citer panjang-panjang, dan ada banyak gambar nak kongsi dengan korang, so.....Layannnnn..


Diharap korang suka la tengok slideshow tu okay? Ada banyak lagi gambar, tapi nanti la aku upload kat FB Cawan, sekian wasalam..

Akhir kata..I lap u all..eceheheheh


24 comments:

Ely Hasrul said...

firsttt takk???

Ely Hasrul said...

slideshow terbaekkkk!!!

MasZuber said...

wowwwww

slide show best!!

bdk2 @ John said...

alamakkk lambat skit je! hampes.. tapi takpe..hehehe

bdk2 @ John said...

wow!!! slideshow mmg terbaekkkkkkkk!!!! heheheh

Lily Riani said...

aku suka semua video tuh... i nak gambo the whole sd card, porn nye pun nak gak... kene menuntut ngan chawanna nih!

bdk2 @ John said...

nk sume gmbr pls!!! omg!!! sume shots mmg cantik nk mampos!

motif gmbr aku paling byk? kekeke

BlueEwoke said...

Skin: Penat aku pikir cam mana nk letak gambar byk2..nasib baik teringat slideshow nih..kus selamat!!

MasZuber: Wowww weeee

John: Kasi chance la org lain first, ko kena pasrah, seperti mana aku pasrah gambar ko lagi byk dari gambar aku lalalalalaaaa

Lily: Suka? Seronok? Sd Card tu masuk akal la kalu u nk. tapi PORN? Chawanna takde buat video porn lagi setakat nih, mungkin boleh cuba lain kali? Orgy ramai2 dlm dorm? hahahahahhaha John pelakon utama kuang kuang kuang!!

John: Nanti kita share. Motif gambar ko plg byk? Sebab aku nk buktikan memang muka ko yg paling byk interframe!!! hahahaha

Ely Hasrul said...

Na,
kalu aku kompom berat page sbb letak gambo byk sgt hahaha.. aku dh la xupdate gambo kt FB skang..

babyarisha said...

cane Cawan leh dpt bergambar gn Beatlejuice tuh? sbb ms kita semua masuk USS, mamat Beatlejuice tuh dah gerak dah... arghhh....jeles..

Janggel said...

OMG Bestnya!!!!
Terbaik!!!

masMZ said...

cessssss..... baru nak kata nak first!!!!!!!!! ok larrr baru nak baca!

bdk2 @ John said...

omg!!! motif orgy dalam dormmm!!!! jgn kasik icam baca komen2 ni sume! nnt inzal! kekekek...ok sume dh lucah dah...alalala

masMZ said...

wallaaaaaa.... gambar lawa2. Aku suka!!! :D

Chawanna said...

Skin: Takpe, lepas ni ko gune slideshow jugak, idok le selow..

BabyArisha: Beatlejuice tu kitorg jumpa dia masa jalan2 kat belah Hollywood, time korang sibuk main rapid adventure tu..dia tgh posing2 dekat sebelah resto tu, terus la pegi bergambo

Janggel: Cepat la upload ko punya pulak, aku tak sabor nk komen nih hahahah

MasMz: Ko dah ketingalan sgt nk jadi first hahahaha.. Aku pun tak sabar nk tgk gambar ko, mesti lagi cun!! hehehe

John: Inzal tu apa kebenda? Mana ada lucah sgt, icam tak baca blog time sekolah.. Segalanya berpunca dari lily, dia yg mintak porn tu hahaha

Biqque said...

as expected, you never failed me! gambar cantekkkkkkkkkkkkkkk! nakkkkkkkkkkkkkkkkk! suka! suka! suka!

BlueEwoke said...

Biq: Ambik ler.. hehehehe

Anonymous said...

Naa meriah btoi rombongan cik kiah kali niii hu22222........

PENJEJAK AWAN

Anash said...

na,
lawaaaa laaaa
lawa sangat gambar
naaakkkkk!!!!

BlueEwoke said...

Penjejak awan: Memang meriah, mcm USS tu kami yg punya hahaha..nasib baik ngam semua org..rasa nak lagi! nak lagi! nak lagi!

Kak Coco: Terima kasih. Nanti copy la gambar tu, tak kisah pun. Jemput dtg umah esok :P

wa said...

mana aqilah? :-) tak nampak pic dia plak

BlueEwoke said...

Wa: Aqilah tak pegi..tak sesuwaiiii hehehhe

by.ya @ Traveller's Anatomy said...

ceh, baru semangat nak bace tetiba slideshow tp idea yg bagus gak letak slideshow tu kan. Mmg gambar korang cun2 semuanya.

Tula korang, nnt next time kite shoot video betul2 nak. I suke la travel ade video ni hehe...tp bukan yg lucah la ok!

BlueEwoke said...

Byya: Hehehe sori potong stim u nk baca. Idea video tu menarik, nanti next trip kite ramai2 kita buat video la pulak heheheh, pastu compilekan semua, wahhhh gile cam retis!!

Ok confirmed bukan video LUCAH!!