Thursday, April 16, 2009

The best day in the month of April..

Ok tak payah citer panjang berjela ape yg buatkan hari ni best sgt. Secara rasmi nye aku meng-declare hari ni 16 April 2009, hari paling best dlm bulan April utk thn 2009, sebab..

1. Kuar office awal (6PM sharp!!) dan hari masih cerah time nih, kalo tak tiap2 kali balik je, mesti dah gelap, mane tak nye, dah hampir sebulan lebih tiap2 ari balik malam jek..so feeling nk balik tu memang syok betul, walaupun bukan hari Jumaat!!

2. Pegi shopping kt La Senza dan Mark & Spencer, borong under garments hehehe..syok betul..puas hati aku..puas la memilih2 yg berkenan.. :p

3. Tanpa disangka2, ari ni Cawan kasi hadiah kat aku, memang tak expected langsung la. Dia belikan aku buku, buku yg aku NAK SANGAT2 (buku pasal travelling, and journey author nih, ngn photographer dia, title Unforgettable Island to escape to before you die, by Steve Davey), kalo p MPH atau Kinokuniya, mesti aku duk cari buku2 cam nih. Tp akhirnye hari ni aku dpt jugak..Yeay!!! Love u bebeh..

4. Hari ni berjaya masak Butter Prawns, dari kelmarin nk buat, tp tak kesampaian, sb mother in law aku call, ajak makan kat umah dia je, dia masak nasi ayam..huhuhuh..pas tu plak kebetulan aku dan Cawan balik keje nk dekat kul 9, so kitorg tak pk panjang, terus cancel nk masak la kan..tp hari ni tercapai jugak. Sedap plak tu..huhuhu

5. Cawan ckp ok utk buat Discovery Scuba Diving!!! Ya allah tak sangka betul..Dia suh kumpul duit, sb nk amik cert PADI Scuba Diver , koman2 kene RM1500++ sorang .. Pas tu dia ckp lagi, kalo tak buat kt sini pun, leh buat kt Krabi atau Phuket nanti...!! Aku? emm memang confirmed la aku akan simpan duit utk ni, sb memang dh lame tunggu dah!!! Mintak2 la murah rezeki, dpt la berdiving2 nih..amin..

2 comments:

biqque said...

korang nak amik cert PADI tu ke??? alaaaaaaaaa bestnyerrrrr!

BlueEwoke said...

ala berangan je lebih..tau2 je la Cawan tu..mula2 semangat.pas tu ckp tunggu la..tunggu la..tunguuuuuuuuuuuuuuuuuu laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa