Friday, August 17, 2012

Selamat Hari Raya

Assalamualaikum wahai kawan-kawan sekalian, baik di alam maya atau realiti, dan sesiapa saja yang membaca blog ini, saya Chawanna sekeluarga, nak wish...

SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN..Minta maaf atas segala kesilapan saya, salah kata dan salah laku, ya ampun sangat ye.. Insya Allah nanti kalau ada open house raya nanti, jemput la datang ke rumah :)


Untuk yang berada di perantauan Aidilfitri ni, selamat beraya juga, walaupun mungkin tak rasa raya sangat, sila bertabah.. akhir kata, SELAMAT HARI RAYA :)



10 comments:

masMZ said...

selamat pulang ke kampung!!!

Biqque said...

yeay ada ada post raya!

selamat hari raya, jgn lupa dating kita di soping komplek nanti ye :) duit raya qilah ada, jgn riso. mintak maaf banyak2 kalo ada silap dan salah, i lap u ols!

Janggel / Rain said...

Selamat HARI RAYA AIDILFITRI untuk CHAWANA sekeluarga!

halalkan makan minum GUE SELAMA MANA KITE KENAL YE.

MAAF LAHIR BATIN.

KENANG LAH DAKU DI PERANTAUAN.

Fatt said...

Na,
Selamat Hari Raya Maap Zahir & Batin. kalau ada salah dan silap aku sepanjang kita berkawan ni harap dimaapkanlah ye..kekeke...halalkan makan minum...oso, selamat memandu pulang ke Ipoh. jalan jem gile maka sila bertabah...

harap dapat berkumpul semula selepas raya ini...take care! =)

Danny / John said...

selamat hari raya chawanna!

mohon ampun dan maaf kalo terkasar bahasa dan macam2 lagi. aku suka sakat ko. harap laki ko tak marah aku.

cik aqilah, nnt abg kasik duit raya ok! motif abang? hahaha

Naramas Aman said...

Selamat Hari Raya dari Beijing

Almiraz said...

Naa....

Selamat Hari Raya to you and family too!...

Nanti jom kita jumpa lepas raya nak?

MasZuber said...

Amboi johnnnn

Ape motif abang ko ngan aqilah? ;)

Nways Na.. SELAMAT HARI RAYA to ko and beloved family!!!

Kira kasi 0-0 la yea..

Diana Diane Teo said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri diucapkan kepada anda dan seisi keluarga =D

Salam dari Kota Kinabalu, Sabah =P

Anash said...

SALAM syawal
salam semuanya
utk Aqillahhh ...ade nanti duet raye..
maaf zahir & batin
halalkan makan minum tempat tido di rumah-siap-kecahkan..hehe