Monday, July 26, 2010

Sudah 2 Tahun..

Hari ini genap tahun ke 2, kami bernikah..waaaa...macam tak percaya. Tapi kali ni, dah ada Aqilah..So untuk celebration, belum buat apa-apa lagi, sebab Cawan dah mula kerja minggu ni, so agak busy la sikit nak celebrate waktu-waktu macam ni. Maybe this Thursday kot nak pegi celebrate. Di mana dan buat apa tu, belum dipastikan lagi..kena consider si Aqilah ni..maklum la sekarang bertiga huhuhuh..

Tahun lepas, Cawan kasi kad..lepas tu, kebetulan pulak dapat tiket murah ke Melbourne, so kitorg anggap la tu hadiah anniversary yang pertama (walaupun beli tiket bulan July, tapi perginya September). So tahun ni macam mana? Ada ke mana-mana ke???

Untuk si Cawan tersayang, terima kasih untuk segala-galanya..Muah muahsssssssssssssssssssssss..I HEART U.. Semoga jodoh kite terus berpanjang-panjangannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dan murah rezeki, bahagia aman damai..Amin. (tak leh over2 sgt tulis cintan2 nih hehehe)

11 comments:

Cawan said...

tgh berpantang ni haaa, mcm2 kena control.. Mc'd GCB td dh telan ke? ha haaa..

thn ni xde laa kad2 nye haa.. pampers Aqilah utk stok bleh laa kot.. kui2..

and utk info, Doa Selamat & Aqiqah Baby dh slmt Sabtu lepas / 21st day.. moga panjang umur murah rezeki..

mummy, mane upah mak bidan ni.. la laaaa..

Lily Riani said...

amin

BlueEwoke said...

Emm dah tibai dah MCd GCB tu tadi..lazattttttttttttttttttttttt...Tahun ni memang tak mo kad pun, nak benda lain, Aqilah tu suh dia beli diapers dia sendiri, kan duit dia banyak org sedekah hahaha..

Upah mak bidan? U ke mak bidan nya? Ke pak bidan? Upah apa nak? Rumah urut ada kat bawah tu, pegi la suh cina tu urut, I leh bayarkan..lazattttttttttt!!!

TheBubblyMe said...

amin. Congrats!! Happy Anniversary!!! =)

Ely Hasrul said...

kalau over2 pon xpe hihihi..
time sami 3bln kitorg bwk g cameron, 4bln g bandung, patu langkawi, singapore, krabi etc dlm tahun pertama dia jadikkk tgk tahap kuat bjalan nye mak pak bwk aqilah g london ok gak kottt.. hahahhaa

Ely Hasrul said...

opss lupe.. hepi aniverseri.. semoga bahagia selamanya...aminnn

BlueEwoke said...

wah hebat la pegi macam2 tempat. I pun tengah planning nk bawak Aqilah jalan2 nih. Ingat nk pegi langkawi heheheh...

Totty.Mat.Ali said...

langkawi? muni tgh makan cekelat DAIM nih ha. hehehe

Biqque said...

i tiap2 tahun KENA gak ada satu allocation for anniversary nyer trip...tahun ni jeeeeeeeeee yg tah tatau ada ke idak! haih!

happy anniversaryyyyyy...(pas aqilah kat i, u gi jalan k?)

BlueEwoke said...

hahahahaha....tu la. best sikit macam tuh, dapat jalan2 sambil hanimun..

Ok nanti kitorg pas aqilah kat u, senang je dia tu, nanti i sediakan manual utk jaga dia yek..hehehe

Cawan said...

next trip? eh mesti laa ade.. jap nk bukak travel guide ni.. la laaa..