Thursday, September 3, 2015

Entry Rindu

Saja je nak share, sebab dah lama tak upload blog. Hari ni macam asyik teringat kat budak berdua tu je. Tak sabor nak balik kerja, nak picit2 budak berdua tu sampai penyek! Hahaha

Zafran, 8 bulan. Merangkak lulus! Berdiri sambil pegang bucu katil/sofa/tiang/dinding pun lulus! Hobi terbaru suka masuk dapur, ada orang ke, takde orang ke, tetap pegi jenguk dapur. Nak ikut daddy awak ke terer masak ha? Lepas ni, tingal nak lepas tangan dan angkat kaki berlari laju laju plak.. Awas mummy, daddy, dan Yong Aqilah huhuhuhu..

Photoshot bulan lepas..tema handyman hahahaha, bulan ni takde tema lagi..semoga mummy istiqomah hendaknya.

 Zafran dan Aqilah testing baju sejuk 2 minggu lepas, semoga ada ticket untuk trip winter ni..Ameen!

Zafran ketika 7 bulan, cheeky abis dia senyum, confirm la hensem macam daddy ni hiks..

12 comments:

Ren said...

Wow trip winter! Kemana tuewww? Hiks

Anash said...

ala
seken.
kbai
jggl nih cepat sangat

PaE said...

nk ikot!!!! hihi... untungla trip winter...

Diana Diane Teo said...

Best lah ada trip winter xP

Zaitun said...

Salam...nak pergi Australia ke?

Zaitun said...

Salam...nak pergi Australia ke?

Aishah Amin said...

uuu bestnya trip winter satu keluarga :)

Aishah

DzuHata said...

kejap jer dah 8 bulan zafran :)

agip Roslan said...

cheeky sgt. esp. gambar 1 and last tuh. hehe

masMZ KaKiJaLaN said...

nak cup zafran jadi menantu buleh??? hahahaa

Harlaney mat ali said...

hensem mcm daddy buat pe zafran oii, kene hensem dari daddy!!

Syazana Khairol said...

Comelnyeee dua beradik ni!!