Tuesday, April 27, 2010

Cita-cita Si-Travelholic

Lama betul takda cerita pasal travel nih. Al maklum la condition macam sekarang nih..huhuhu, so terpaksa la 'direhatkan' aktiviti berjalan-jalan tu. Keinginan tu masih ada, cuma timing je tak berapa kena.

Insya Allah tahun depan akan bergiat aktif semula, tapi ditambah dengan ahli baru yang masih junior :) (Ya Allah, makbulkan lah impian dan cita-cita kami tahun depan nih, dan dipermudahkan la segala urusan kami nanti.......AMIN)

Destinasi?? Emm tak leh cakap lagi, rahsia, kang kecoh2, tak jadi, termalu pulak kan?? Mungkin masa dalam confinement nanti, boleh la aku mengabiskan masa bersama-sama si junior untuk me'riki' tempat-tempat yang boleh dituju untuk tahun depan. Kot-kot la boleh buat paperwork (budget, POI, accomodation, transportation & etc) dan bentangkan kat ahli-ahli SEKUPANG tu, kot-kot la diorg setuju, boleh la kita pegi bersama-sama. Macam Gold Coast hari tu.......BEST!!!

P/S: Tengah layan website Singapore Airlines, sebab tadi dapat message cakap ada promotion untuk Maybankcard customer hehehehe...ada hati lagi tuh nak cek kui kui kui..

9 comments:

Biqque said...

check jeeeeeeeee, tak salah amik mood :D

insyaAllah, amin.

Lily Riani said...

travelmom & pop plus traveltod ler ni... ehheheh...

3plepl8 said...

ayuh ulang trip mcm GC haritu. lotsof fun la....

JanuskieZ said...

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors

TheBubblyMe said...

Next year?? cantek!!! nk ikot..ehehhe

3plepl8 said...

tu dia....pakej honeymoon siap. mari2....kasi ramai lg.

BlueEwoke said...

hahaha mari-mari..kite meriahkan flight ke sana nanti...best nih!! best nih!!! boleh bikin havoc kat tempat org nanti :p

3plepl8 said...

forum kasi hangat la...aku dh kasi hangat skit2 tuh....ada traveller wat preparation setahun nk ke sana....baru leh plan baek punye.

BlueEwoke said...

ha a..lama gile tak jenguk forum..ok mari kita hangatkan forum sekupang tuh..