Monday, June 24, 2013

Gambar: Paris

Entry bisu..


 Eiffel Tower



 
 Arc De Triomphe & Champs-Elysees



 Palace of Versailles






 Subway Paris


 Sacre Coeur Montmartre 

Moulin Rouge

11 comments:

Supermeng Malaya said...

artistic

Biqque said...

dah la bisu, ni jeeee???!!! marah peminat ok!!!

sob sob...cantik la...nak pegiiii...sob sob...

Janggel / Rain said...

Entry bisu? Wow gambar mabeles! Cewah!

Henry Fox said...

agaknya bila la nak balik ye. kekek lama sgt duk bertapa kat paris tuh! kekeke...

gambo lawo~ mohon photobook!

Anash said...

SIAP NAMPAK BURUNG BERTERBANGAN DI TEPI TUGU BERKARAT ITU....
GILE SHARP GAMBARNYER
IYA
MOHON BUAT PHOTOBOOK CEPAT2...!!!

Antik Aina said...

hai chawanna, apa kabar, ngapa entry bisu,, hebat betulla gambar2 kat blog adik nii,,tabik spring laa.

Mula2 masa baca blog nii,akk suka sangat tengok gambar tiles lama di singapore tuu,, mohon nak letak gambar tuu kat blog akk ye,,tq chawanna

rossdowsen said...

terbaik....tak perlu kata apa-apa. Tengok gambar je dah pengsan

Chawanna Na said...

meng: artistic la sangat

biq: ni je yg mampu, xlarat dah..peminat tak baca blog i kata nya hahaha

janggel: bisu itu indah

henry: tunggu la 2 tahun lagi aku bergelumang balik ngn photobook..uweeek

kak anash: burung tu kebetulan je terbang2 kt situ hehe

Antik Aina: gambar tiles je akak suka? boleh nk letak kat blog akak 2, dua singit! hahaha

Ross: *hembus asap rokok dpn muka ko, supaya sedar dr pengsan* ;p

Orga said...

cantik gambar-gambarnya...kena start menabung ni, nak pergi paris jugak, hehe...

masMZ KaKiJaLaN said...

nanges2 aku tengok gambo nehhh.... Terpaksa tabung untuk ke Kota Chenta nih :D

Naramas Aman said...

Entri bisu tapi banyak yang boleh diperkatakan tentang gambar-gambar yang cantik ini :)